שאלה לפרופ דוד בידר זריקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ דוד בידר זריקות
    ענת
    14/06/2018

פרופ בידר שלום

בהריון ראשון כתבתי לפני מס' שבועות שהיה לי דימום רב משבוע 5 לפני שראו שק ודופק אם תמיכה וקלקסן 40 עקב קרישיות יתר הדימום פסק ובשבוע 19 חזר עקב שלילית פתח מדממת ההריון הסתיים בשבוע 37 בקיסרי חירום וילדתי תינוקת בריאה.

עכשיו אני בשבוע 11 ומזריקה פעמיים בשבוע ריטארד 500 עקב הרקע שהיה אם השלייה ועקב התכווצויות.

אתה המלצת לי שרצויי יהיה להמשיך אם הזריקות לפחות עד שבוע 17 ויותר כדי לראות מה מצב השלייה ועקב ההתכווצויות וההריון הקודם הרופא המטפל גם חשב כך אך עד שבוע 14

אציין שהזריקות ממש עזרו להתכווצויות שהיו בהתחלה האם אתה חושב עדיין שרצויי עד שבוע 17 כדי לראות מה מצב מיקום השלייה ויותר להמשיך אם הריטארד אן להפסיק בשבוע 14?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות

פרופ` דוד בידר
    14/06/2018

אפשר כבר בשבוע 14 לראות מיקום שליה.
    אפשר גם להפסיק ב 14 ולראות מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ בידר זריקות ריטארד

ענת
    14/06/2018

פרופ תודה על המענה

הריטארד ממש השתיק לי את ההתכווצויות שהיו בשבוע 5-6 האם אתה חושב שיש צורך להמשיך את הזריקות בגלל זה עד סוף ההריון או שאין לזה כבר תועלת? למרות שאני חושדת שזה היה המעיים לא הצלחתי להבדיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטארד

פרופ` דוד בידר
    14/06/2018

לא צריך להזריק אלא אם יש צירים.
    אפשר להפסיק ויתכן שלא תזדקקי לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו