מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור מקדים אחרי הזרעהאנונימית21/06/2018
שלום,
ב- 7.6.18 עשיתי בדיקת דם:
Estradiol (E2) Urgent 1402.0 pmol/l
Progesterone Urgent 3.5 nmol/l
LH Urgent 19.9 IU/L
ב-8.6.18 עברתי טיפול הזרעה (לאחר שבייצתי בבוקר של אותו יום)+ עשיתי זריקת אוביטרל כפי שהנחה אותי רופא+ זקיק היה 18.
20.6.18 קיבלתי מחזור כאשר היה צפוי שיגיע ב-25.6.18. כולל כאבי בטן תחתונה וכנראה גם כאבי בטן (מרוב הלחץ כבר לא בטוחה מה כאב לי) כאבים לא חדים, מאוד דומים לכאבי מחזור.
מחזור שלי סדיר בד"כ. למשל וסת בחודשים אחרונים הייתה:
5.3.18
1.4.18
28.4.18
25.5.18
שאלות:
1. האם מחזור שהקדים מלווה בכאבים ולאור הנתונים לעיל מצביע על אי הצלחה של הטיפול? או אולי על הפלה (מרגישה שטיפול כן הצליח עקב רגישות בשדיים שהופיעה, היה חום 37.1 מדי פעם, חולשה מדי פעם, מתן שתן תכופה, ואין קושי להכנס להריון באופן טבעי)?
2. האם יש טעם לעשות בדיקת דם של ביטא והורמונים ואם כן, מתי?
3. כשבוע לפני ההזרעה הייתה לי דלקת (אחרי קיום יחסי מין) שגרמה לצריבות וגירודים, שתן דמי עם חלקיקים. בבדיקת שתן כללית שעשיתי לא נמצא כלום, בקטריולוגיה נתנה תרבית שלילית, וצריבה/גירויים פחתו לבד עם הזמן. האם יתכן שעדיין ישנו וירוס שגרם להפלה? אולי עלי לעשות בדיקה אחרת נוספת? לא מבינה אם מדובר בפטריה או בגרדנרלה. זה לרוב קורה אחרי קיום יחסי מין (קרה גם בעבר).
בת 34, אחרי 2 הפלות בשבוע 7, ללא ילדים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.לא מעיד על אי הצלחה 2.לפחות 24 יום ממועד ההזרעה3.עלייך לדון בסוגיות אלו עם הרופא שלך שמודע לפרטי המקרה שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)