מחזור מקדים אחרי הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור מקדים אחרי הזרעה
    אנונימית
    21/06/2018

שלום,
    ב- 7.6.18 עשיתי בדיקת דם:
    Estradiol (E2) Urgent 1402.0 pmol/l
    Progesterone Urgent 3.5 nmol/l
    LH Urgent 19.9 IU/L
    ב-8.6.18 עברתי טיפול הזרעה (לאחר שבייצתי בבוקר של אותו יום)+ עשיתי זריקת אוביטרל כפי שהנחה אותי רופא+ זקיק היה 18.
    20.6.18 קיבלתי מחזור כאשר היה צפוי שיגיע ב-25.6.18. כולל כאבי בטן תחתונה וכנראה גם כאבי בטן (מרוב הלחץ כבר לא בטוחה מה כאב לי) כאבים לא חדים, מאוד דומים לכאבי מחזור.
    מחזור שלי סדיר בד"כ. למשל וסת בחודשים אחרונים הייתה:
    5.3.18
    1.4.18
    28.4.18
    25.5.18
    שאלות:
    1. האם מחזור שהקדים מלווה בכאבים ולאור הנתונים לעיל מצביע על אי הצלחה של הטיפול? או אולי על הפלה (מרגישה שטיפול כן הצליח עקב רגישות בשדיים שהופיעה, היה חום 37.1 מדי פעם, חולשה מדי פעם, מתן שתן תכופה, ואין קושי להכנס להריון באופן טבעי)?
    2. האם יש טעם לעשות בדיקת דם של ביטא והורמונים ואם כן, מתי?
    3. כשבוע לפני ההזרעה הייתה לי דלקת (אחרי קיום יחסי מין) שגרמה לצריבות וגירודים, שתן דמי עם חלקיקים. בבדיקת שתן כללית שעשיתי לא נמצא כלום, בקטריולוגיה נתנה תרבית שלילית, וצריבה/גירויים פחתו לבד עם הזמן. האם יתכן שעדיין ישנו וירוס שגרם להפלה? אולי עלי לעשות בדיקה אחרת נוספת? לא מבינה אם מדובר בפטריה או בגרדנרלה. זה לרוב קורה אחרי קיום יחסי מין (קרה גם בעבר).
    בת 34, אחרי 2 הפלות בשבוע 7, ללא ילדים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מקדים אחרי הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 1.לא מעיד על אי הצלחה 2.לפחות 24 יום ממועד ההזרעה3.עלייך לדון בסוגיות אלו עם הרופא שלך שמודע לפרטי המקרה שלך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/06/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו