מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקה אחת בלבד של גונאל Fעדי22/06/2018
אני ניסיתי להתחיל טיפול פוריות, הייתי אמורה לקחת גונאל F במינון של 225
כשעתיים אחרי ההזרקה היו לי תופעות לוואי קשות, יש לי APLA והרגשתי תופעות שקשורות לבעייה זו.
האם יש סיכוי שאחרי זריקה אחת של גונאל, יהיו לי ריבוי ביציות בביוץ הקרוב? האם יש צורך לבדוק את מצב הזקיקים כדי למנוע הריון רב עוברים (במידה ויהיה נס ובכל זאת נצליח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה אחת בלבד של גונאל F
עדי22/06/2018אציין שכמובן ביקשתי מהרופא להפסיק את הטיפול אחרי התופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה
פרופ` דוד בידר23/06/2018לאחר זריקה אית לא צריכות להיות תופעות כאלה.
המינון שקיבלת הוא גבוה ואני לא יודע מה היה השיקול לתת לך מינון כזה.
יכול להיות שאת יותר רגישה לכמות גדולה מהרגיל.
אולם לאחר זריקה אחת לא יהיה ריבוי זקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה אחת של גונאל F
עדי23/06/2018לפני 5 שנים עברתי שתי סדרות של טיפולים במינון נמוך ולא הייתה לי שום בעיה, לא הגענו לכמויות גדולות של ביציות, אבל הצלחתי להרות בחודש הפסקה בין הטיפול השני לשלישי.
הרופא שלי, כנראה, רצה להגיע הפעם לכמות גדולה יותר של זקיקים, גם בגלל הגיל שלי שכבר לא צעיר (אני בת 40).
לפני ההיריון האחרון שהיה תקין ולפני הטיפולים, היה לי היריון שנפסק בשבוע 21.
שלושה חודשים אחרי ההפלה, הייתה לי תופעה זהה לתופעה שאחרי הגונאל F, לכן אני נוטה להאמין שזה בעקבות הגונאל.
בפעמים קודמות השתמשתי בפיורגון במינון נמוך, האם יש סיבה לכך שהיום פחות נותנים את זה?
האם פיורגון וגונאל F בעלי חומר פעיל שונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה
פרופ` דוד בידר23/06/2018פעורי ג’ון קצת יותר חזק מגן ל אך באופן כללי זה אותו הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)