מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחםלירז26/05/2008
שלום,
אני מתקרבת לגיל 45. אני לאחר 3 ניסיונות אי. וי. אף. ולאחר 5 ניסיונות בהפריה ע"י תרומת ביצית (ופעם נוספת החזרת עוברים מוקפאים).
באחד מהטיפולים הריתי אך העובר נפל בשבוע חמישי. ובטיפול האחרון לא נקלט.
יש לצין שעובי הרירית טובה בכל טיפול והעוברים בטיפול האחרון היו טובים.
לאחר כשלונות רבים היו 2 השערות. אחת מהן להסיר המחיצה שבתחילה חשב הרופא שאינה מזיקה. ואכן עברתי לפני חודשיים הסטרוסקופיה ניתוחית והוסרה המחיצה ברחם (50 %)
וההשערה השניה היא שהחצוצרות נסתמו בנוזלים למרות שבשנת 2005 עברתי צילום רחם והכל היה תקין.
אני לפני טיפול נוסף (ואני חושבת שאחרון מבחינתי) וכדי ללכת על בטוח יש המלצה לעשות שוב צילום רחם.
השאלה שלי היא -האם לא מזיק לבצע פעמים צילום רחם.
והאם יש סיכונים לפגיעה ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירז
ד''ר דוד ישי26/05/2008הסיכוי לפגיעה ברחם במהלך צילום רחם (אפילו שני) הוא קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לירז28/05/2008שלום
יש לי שאלה נוספת על מצב החצוצרות
האם באמת יתכן שכעבור טיפולים רבים החצוצרות נסתמו והם עם נוזלים שדוחפים את העוברים ולא נותנים להם מקום להתפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי29/05/2008חצוצרות חסומות יכולות להתמלא בנוזל שמכיל בתוכו חומרים שונים שחלקם מזיקים לעוברים. מאחר שהצד המחובר לרחם של החצוצרות פתוח הרבה פעמים, הנוזל דולף לרחם ומזיק. חצוצרות כאלה אנחנו אכן ממליצים לכרות. העניין הוא שחצוצרות כאלה (שנקראות סקטוסלפינגז ) רואים באולטרסאונד ואין צורך לעשות צילום רחם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר צילום רחם
לירז05/06/2008היום עברתי צילום רחם. לבדוק שהחצוצרות בסדר. בלי נוזלים . יש לי כאבים עדין.
יש לי דימום קל ואני לוקחת גינרה. אני עומדת לפני טיפול נוסף וטיפול פיפל בעוד שבועיים.
השאלה שלי היא האם יתכן שיש דימום (וזאת למרות כדורי גינרה לסדר המחזור אני ביום 10 למחזור) והאם צריך בדיקה.
תודה על 2 השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי05/06/2008הדימום קשור קרוב לודאי ישירות לצילום ואין לו משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לירז06/06/2008יש לי עוד שאלה בנושא. אני קצת נלחצתי. היו לי כל היום של יום הצילום כאבים חזקים בבטן התחתונה עד ליום המוחרת 24 שעות אחרי. עכשיו זה פסק .עכשיו הכאב מופיע לעיתים ונעלם. האם מצריך בירור? האם הדבר נורמלי ונעלם עם הזמן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי06/06/2008זה נשמע כמו מצב נורמלי. אם הכאב יחזור ויתגבר או אם יהיה לך חום, גשי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז08/06/2008שלום
סליחה על שאני נודניקית ושואלת כל כך הרבה שאלות.
עכשיו התעוררה בעיה נוספת. מיום הצילום רחם - יום חמישי. אין לי יציאות ואין לי הרגשה שאני בכלל צריכה ללכת לשירותים (סליחה על הביטוי)
שאלתי - האם זה נורמלי ומה עלי לעשות?.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)