החזרת עוברים 72 שעות אחרי שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים 72 שעות אחרי שאיבה
    אלון
    01/07/2018

שלום.
    היום בבוקר הוחזרו לאשתי 3 עוברים מתוך ה4 ביציות שנשאבו 3 יממות לפני כן.על טופס השחרור היה רשום עובר אחד good ועוד 2 עם פרגמנטציות.כמוכן היה רשום נשאבו 6 הוזרקו 0 הופרו 4(אני מניח שהכוונה שלא היה צריך לעשות icsi- תקנו אותי אם אנע טועה).האם אפשר לקבל הסבר לגבי העוברים ובעיקר למה הכוונה במושג פרגמנטציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון טעות בהודעה הקודמת

אלון
    01/07/2018

נשאבו 6 והופרו 4 ולא כפי שנירשם בטעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגבי החזרה

לימור
    01/07/2018

אלון שלום

על השאלות יענו לך כמובן הפרופסורים המדהימים בפורום
    אך מנסיון שלי מותר לך לראות את הדו"ח לפני ההחזרה או לשאול את הרופא לכמה תאים העוברים שמחזירים התחלקו והם הם ללא שברים ואיזה דרגה הם היו בזמן ההחזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרגמנטציה של העובר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/07/2018

בהערכת איכות העובר המדד השני בחשיבותו הנו שיעור השברים על פני העובר-כמובן ש האידיאלי הוא העדר שברים כלל,יחד עם זאת עובר עם 20% שברים בשטחו נחשב עובר באיכות טובה, בעוד שעובר ש-50% משחו עם שברים נחשב עובר באיכות נמוכה, באותה מידה הסיכוי להשתרשות.המדד הראשון לאיכות העובר הנו קצב חלוקת התאים, הציפיה היא למשל שהעובר יהיה בן 2 תאים תוך 30 שעות ובן 4 תאים תוך 48 שעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו