שאלה למטופלות הפריה חוץ גופית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה למטופלות הפריה חוץ גופית
    אלון
    01/07/2018

שלום לכן.
    מכיוון שאשתי לא בעניין של הפורום אני כותב במקומה.
    בבוקר היא עברה החזרה,צריך יומיים מנוחה ובערב הלכה לקניות בסופרמרקט.סוכם שהיא תעשה את הקניות ואני אגיע אחרי זה לסחוב את הקניות לאוטו והביתה.אחרי הקופה כשהכל היה בעגלה,וגם היה שם סל כבד ששוקל 15 עד 20 קילו(לפי הערכה)בלי לבקש מימני עזרה,היא פתאום הרימה אותו כשהוא עדיין בעגלת הקניות כי חיפשה משהו מתחתיו.פעולה זו ארכה אולי2 שניות.אני יודע ששאלה זו נובעת מחרדה מסויימת-אך אולי תוכלו לענות לי האם פעולה זו יכולה לגרום לכך שההריון נפל אם הוא ניקלט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    01/07/2018

אין מצב כזה שההריון שנקלט יפול או לא לא יקלט..
    בפעם הבאה תסע לקנות הכל לבד, ולסחוב הכל, וכך תהיה שקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

אלון
    01/07/2018

בחלק השני של תגובתך רשמת:או לא לא יקלט".ניראה שהמילה לא בטעות הוקלדה פעמיים והכוונה היתה-שאין מצב שבגלל הארוע הזה ההריון שהיה אמור להיקלט(אם היה אמור להיקלט)-לא ייקלט ובשורה התחתונה-אין בסיס וסיבה לחרדה שלי.האם אני צודק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה שלו היתה ברורה, ההריון לא יפול.

לילי
    02/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

פרופ` דוד בידר
    02/07/2018

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו