מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות במרקם "פוליפולקולרי"- עזרה בבקשהשי04/07/2018
שלום לכולם - אשמח מאוד לעזרתכם!
אני ובעלי מנסים להרות כחצי שנה. בבדיקה גניקולוגית נמצאה אצלי ציסטה בשחלה, שכעבור חודשיים נעלמה, אך עכשיו שוב המחזור מאחר להגיע...
הרופא שבדק אותי לא ציין את המונח "שחלות פוליציסטיות", רק אמר שהשחלות "עשירות" בזקיקים, ולכן לעתים עלולות "להתבלבל" ולא לבייץ. בטופס הבדיקה כתוב בהערות על שתי השחלות: מרקם פוליפולקולרי. האם מדובר בשחלות פולציסטיות? ואם כן - האם זה משהו שניתן לטפל בו? זה משהו שיכול לחלוף מעצמו?
(אציין שאני בת 33, והמחזור שלי תמיד היה סדיר, רק מאז שהתחלנו בניסיונות התחילו פתאום הבעיות...)
המצב הזה מאוד מלחיץ אותי! אשמח לדעת מה אפשר לעשות, ומה זה אומר מבחינת בעיות פוריות, לתומי תמיד חשבתי שהגנטיקה המשפחתית תעמוד לטובתי ...כולן אצלנו נכנסות להריון מהאוויר ורק אצלי זה פשוט לא קורה :(
תודה למסייעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות
פרופ` דוד בידר05/07/2018הרופא רואה הרבה זקיקים באולטרה סאונד ואומר שיש לך הרבה זקיקים שזה נקראה פוליציסטי.
במצבים כאלה יש הפרעה בתהליכי ביוץ.
אם יש לך וסת סדיר אז זה לא מתאים כל כך לשיחות פוליציסטיות.
אלא שכעת את אומרת שיש כן בעיות בביוץ.
אם זה כך אזי גרימת ביוץ טוב יעזור לך בפתרון הבעיה.
אם באמת מדובר בתסמונת זו אזי נולדים כך ואין כל כך הרבה בעיות לגרימת הריון.
מאמין שאחרי הריון ראשון תקליט בקלות לשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים במצב כזה?
שי05/07/2018תודה רבה
אכן הבנתי שמדובר בשחלות פוליציסטיות
הרופא אמר לי לבוא רק עוד 3 חודשים אם לא נצליח להכנס להריון
אבל מה אפשר לעשות בינתיים כדי לסדר את הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
פרופ` דוד בידר05/07/2018אז לא הבנתי יש לך וסת סדיר או לא?
אם לא ,צריך לגרום לביוץ טוב על ידי תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)