ציסטות אחרי הזרקת דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטות אחרי הזרקת דקפפטיל
    דנה
    05/07/2018

שלום,
    אני בת 35, יש לי שני ילדים מIVF ומנסה כבר מספר שנים להרות שוב. עכשיו לקראת טיפול בפרוטוקול ארוך, מזריקה דקפפטיל מזה שבועיים. בחודש האחרון נטלתי פרוגילוטון והתחלתי את הדקפפטיל באמצע הכדורים החומים במחשבה שאקבל וסת לאחר כשבוע, מספר ימים אחרי סיום הכדורים.
    חלפו שבוע וחצי מסיום הפרוגילוטון וטרם קיבלתי וסת. היום ביצעתי בדיקות וראו באולטרסאונד שיש 3 ציסטות צלולות בקוטר 2-3 ס"מ כל אחת. בבדיקת הדם יש פרוגסטרון 1.4 ואסטרדיול 1900 pmol/l.
    אם ככה השאלות שלי הן-
    1. האם הציסטות נוצרו בעקבות הדקפפטיל?
    2. הבנתי שבמצב כזה זה מעיד על סיכויי הצלחה נמוכים יותר של הסבב, האם זה אומר משהו על הסיכויים שלי באופן כללי או ספציפית לסבב זה?
    3. הרופא שלי ביקש שאמשיך דקפפטיל ואחזור על הבדיקות בעוד שבוע, האם סביר שהציסטות ייעלמו בפרק זמן זה? מה אמור להשתנות תוך שבוע?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטות

פרופ` דוד בידר
    06/07/2018

21.הציסטות לא נוצרו עקב הדקפפטיל.
    2.רמת האסטרוגן גבוהה מאוד ולא ברור למה, לכן יש לחזור על הבדיקה בעוד מספר ימים ואז נגיד לך מה קורה.
    3.אםשר לעשות מה שהרופא שלך הציע . הציסטות לא נעלמות מהר אך מה שחשוב זה יהיו בדיקות הדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו