איכות עוברים לאחר 6 ימי התפתחות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איכות עוברים לאחר 6 ימי התפתחות
    ליטל
    05/07/2018

שלום רב, ביום ראשון אני אמורה להחזיר עוברים שהוקפאו ביום ה6. נאמר לי להזריק אוביטרל מחר בכל שעה מה שבדרך כלל תמיד אומרים שעה מדוייקת האם זה תקין? דבר נוסף..האם באמת נשים נכנסות להריון מעוברים בלצוסיסטים בני 6 ימים? עד היום תמיד הורפאו ביום ה5 ואכן נקלטתי ל2 הריונות וילדתי. עכשיו מדובר על ילד 3 ויש לציין שבמאי עברתי הפלה גרידה בשבוע 7

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכות הבלסטוציסט

ד``ר אליעזר גירש
    06/07/2018

שלום ליטל,
    מה שחשוב זה איכות של בלסטוציסט ואיכות רירית הרחם. אם שניהם באיכות גבוהה וקיים סינכרון ביניהם (מבחינת התאמת הימים), אזי קיים סיכוי גבוה להריון תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכות עוברים לאחר 6 ימי התפתחות

ליטל
    06/07/2018

שאלה נוספת...האם זה נכון הזרקת אוהיטרל היום כאשר ידוע לי כי בייצתי ביום רביעי...וההחזרה צפוייה ליום ראשון הקרוב? תודה רבה על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר אליעזר גירש
    06/07/2018

אוביטרל יכול לסייע לצמיחת רירית ולקליטת העובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו