FSH גבוה בגיל צעיר, הידבקויות ומחיצה.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH גבוה בגיל צעיר, הידבקויות ומחיצה.
    ליאור
    06/07/2018

שלום,

אני בת 31 ומנסה להיכנס להריון כבר שנה וחצי. עברתי 3 הפלות טבעיות בשנה האחרונה בשבועות הראשונים של ההריון (עד שבוע 7). בשנה האחרונה גילינו שיש לי FSH גבוה (21.6) AMH נמוך 0.32, הידבקויות ברחם (בסביבות ה30 אחוז חסימה) ולאחר היסטרוסקופיה ניתוחית שעברתי החודש גילינו שהסתתרה לה גם מחיצה קטנה מאחורי ההידבקויות. המחזור שלי נהיה קצר (21-27) ולא סדיר, והביוץ סביב יום 9-8. לפני חודשיים התחלתי חודש ראשון של IVF אך פספסנו את הביוץ ובדיעבד מסתבר שנכנסתי להריון שאיבדתי בשבוע 5. אני קצת לא מבינה. מה עכשיו? ביקשתי לעשות בדיקות קרישיות מורחבות וקריוטיפ ואני מחכה לתשובות. מה מומלץ לנסות? מה הסיכוי להיכנס להריון תקין? נשמע שיש יותר מידי אלמנטים שמקשים על ההריון. יש לציין שכל הבדיקות של בעלי חזרו עם תוצאות מצוינות כך שמהצד הזה אנחנו בסדר.
    אודה לתשובתכם.

ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצעי בדיקה לx שביר,מלבד זאת חזקה על הרופא שלך שידע להתמודד עם שתי הבעיות המהותיות שלך בטיפולי הפריה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/07/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה,

ליאור
    08/07/2018

כבר ביצעתי בדיקה לXשביר והכל היה תקין. כן נמצא בזמנו שאני נשאית של ML4, אך בן זוגי לא. אני מנסה להבין מול מה בעצם אנחנו מתמודדים. מה הדבר לגשת לזה? IVF עוזר כאן? הרי אנחנו נכנסים להריון, אך לא מצליחים להחזיק את ההריון. האם FSH גבוה מעיד על איכות הביציות?

תודה,
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאמור רזרבה פחותה עלולה להשפיע לרעה על התגובה הביוצית ובעקיפין גם על איכות העוברים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו