אסטרופם ודחייה של הביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם ודחייה של הביוץ
    אנונימי
    09/07/2018

שלום רב,
    קיבלתי מחזור ב16.6 למשך 3 ימים לקחתי מהיום ב6 למחזור למשך 5 ימים אסטרופם לדחיית הביוץ{לדחיית הביוץ לאחר 7 נקיים}. הרופא בדק אותי ב23.6 יום אחרי שהפסקתי ולא ראה זקיק אפילו בהתחלה הוא אמר שכנראה יתפתח בהמשך בדקתי כול יום בעזרת מקלות ביוץ ועדיין אין לי ביוץ. מיום שישי האחרון 6.7 יש לי כתמים חומים בהירים וחזקים שהולכים ובאים רק בניגוב לא מגיעה להכתמה על התחתונית . היה ביום שבת טיפה ורוד ונעלם .
    האם האסטרופם יכול לגרום לכול הבעיות האלו ? כולם אומרים לי שלאחר הפסקת האסטרופם מקבלים כמה ימים של דימום או מחזור ואני לא קיבלתי ., האם יש סיכוי להריון או שהכתמים מסמנים הריון ? המחזור שלי הוא בדרך כלל 3-4 ימים ובין מחזור למחזור עוברים 24-25 ימים . ובכמה זמן התארך לי הזמן שאני אמורה לקבל מחזור אם לקחתי 5 ימים אסטרופם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם ודחייה של הביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשיכי במעקב מתוך תקווה שהטיפול ישיג את המטרה,והביוץ יתרחש בעיתוי המתאים לך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/07/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

טמירה
    09/07/2018

לפי מה הרופא יכל לראות שלא מדובר בהריון חוץ רחמי אם הוא לא בדק אותי? לפי הבטא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי ההתפתחות של הביטה ומאפיינים קלינים נוספים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו