בדיקת ביוץ האם חיובי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת ביוץ האם חיובי?
    אני
    15/07/2018

ערב טוב
    במעקב ביוץ.
    ביום שישי ביצעתי בדיקת ביוץ ראשונה ובמקביל קיימנו יחסים.האם התשובה חיובית? ואתמול באותה השעה חזרתי על הבדיקה והקו השני של התוצאה כבר היה שלילי ובהיר יותר .קיימנו יחסית שוב ליתר בטחון.האם פספסתי את ההזדמנות?
    היום חזרתי על הבדיקה באןתה שעה חיובית חזק.שזה מוזר ... ביצעתי בדיקה של חברה אחרת שלילית( פס כהה ופס בהיר) אז על מה לסמוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ביוץ האם חיובי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העיקר שקיימת יחסים סביב תקופת הביוץ

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/07/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ביוץ האם חיובי?

אני
    15/07/2018

קיימנו יחסים ביום שישי ואתמול.
    האם התוצאה במקלון בדיקה היא חיובית? ואיך יתכן שהבדיקה אתמול היתה שליליץ והיום שוב פסים באותו צבע?
    בדיקה מחברה אחרת שבוצעה היתה שלילית לכן לא יודעת איזה בדיקה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאמור העיקר שקוימו יחסים סביב הביוץ,באשר למי מנות הבדיקות הביתיות?

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן.השאלה לגבי המהימנות

אני
    16/07/2018

שואלת לגבי מה נכון ולפי מה ללכת.בדיקה אחת הראתה שלילי( פס ביקורת כהה ופס בהיר של הבדיקה) ובדיקה אחרת הראתה חיובי חזק .העניין הוא שיום אחד היה חיובי.למחרת שלילי.ושוב אתמול חיובי אבל יותר מהיום הראשון.ואני יודעת שבד"כ יש רק יום אחד חיובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו