רירית והמדד לקליטת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית והמדד לקליטת הריון
    מיטל
    16/07/2018

שלום, יש לי שאלה מכתבות של רופאים שאני קראתי וגם תגובות שלכם הפרופסורים בפורום נאמר שאחד המדדים לקליטת הריון היא רירית אופטימלית לפחות בין 6 ל-7 . במקרה שלי הרירית היא 4.8 ונקלטתי היו לי 2 הריונות כימיים בעבר אבל במקרה שלי המדד לקליטת הריון היא הפרייה תקינה ועובר תקין כלומר נראה שהרירית לא שחקה מבחינת גודל תפקיד אם תהיה קליטה או לא לפי גודלה בהריונות שהיו נמוכים
    אז נשאלת השאלה האם לרירית יש לה עוד פרמטרים חשובים מלבד גודלה בזמן הביוץ כלומר חשוב תהיה תלת שכבתית ,המיקום שלה ? הרי לא סתם גם נשים נקלטות אם רירית נמוכה שזה גם קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית והמדד לקליטת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית

פרופ` דוד בידר
    16/07/2018

הרירית , לרוב, היא גדולה מ 7 מ״מ והיא נראית תלת פאזית באולטרה סאונד, לכל באורך.
    יש נשים עם רירית דקה סביב5-6 וזה בסדר כל עוד זה לא הופיע אחרי גרידה או כל חדירה מכשירנית לרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ בידר רירית הרחם

מיטל
    16/07/2018

פרופ בידר אני עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית בעקבות הידבקויות ונקלטתי אם רירית 4.8 אז האם הפעולה הזאת לא נחשבת כחדירה מכשירנית לרחם ואם כן טך נקלט הריון אם רירית כזאת רירית לאחר פעולה כזאת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית

פרופ` דוד בידר
    17/07/2018

לפי מה שאת כותבת הסיבה לרירית הדקה אילו הן הדבקויות,והפרדתן ,זה נקרא פעולה חודרנית.
    במצבים כאלה לא תמיד יש קליטה אך היות ואצלך זה נקלט אזי הסיכויים טובים שיקלט שוב.
    רירית דקה במצבים אלו שונה מרירית דקה שלא עברה פעולות דומות לשלך או אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו