לפרופ בידר הריון בגיל מבוגר וגנטיקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ בידר הריון בגיל מבוגר וגנטיקה
    שלי
    17/07/2018

פרופ בידר ערב טוב לפני מס' חודשים שאלתי שאלה וכתבתי שסבתי הביאה 4 ילדים מגיל 42 עד 47 כמובן לא מטיפולים וזאת לאחר שלא הצליחה להרות המון המון שנים.

יש לי ילדה אחת וגם אני לא הצלחתי להרות 4 שנים לאחר לידה ובדיוק בגיל של סבתי גם נקלטתי באוםן טבעי לאחר תקופה ארוכה שלא ניסיתי.

פרופ בידר ערב טוב בעבר שאלתי אותך שאלה ובהקשר כתבתי שסבתי לא הצליחה להרות המון המון שנים ובגיל 42 פתאום נכנסה להריון והביאה 4 ילדים עד גיל 47 לא מטיפולים. אותו דבר קרה לי בדיוק באותו גיל לאחר שלא הצלחתי להרות 4 שנים לאחר לידה קודמת
    1.האם יש לזה קשר גנטי?
    2. האם אישה בגיל הזה זה אומר שעדיין אין רזרבה
    שחלתית נמוכה אם נקלט הריון ועדיין אפשר לנסות להביא עוד ילד 8 חודשים לאחר לידה? זה יהיה לקראת גיל קצת יותר מ-43

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גנטיקה

פרופ` דוד בידר
    18/07/2018

1.אין לזה קשר גנטי.
    2.כמובן שיהי אפשר להרות כמה שיותר מהר אחרי הלידה.
    אי אפשר לנבא מה יהיו ההצלחות כ שתנסי שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ בידר הריון בגיל מבוגר

שלי
    18/07/2018

פרופ תודה על תגובתך

האם עצם שהצלחתי להרות בנסיון ראשון בגיל הזה משפר את הסיכויים להצליח להרות מהר ככל האפשר לאחר לידה וזה מעיד שעדיין אין לי רזרבה שחלתית נמוכה? לפני שנה FSH היה 7.8

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

פרופ` דוד בידר
    18/07/2018

ההריון הנוכחי נותן לך סיכויים להרות עוד פעם אלא בעקב גילך לא הכל בטוח.
    אחרי הלידה הזו, תנסי עוד פעם כאשר יתאפשר .
    אם יהיה ניתוח קיסרי זה דוחה כניסה להריון.
    מה יהיה בעתיד לא ידוע.
    בכל אופן יש סיכויים ותנסי למקסם אותם אחרי הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו