מעקב זקיקים ובדיקת הורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים ובדיקת הורמונים
    אני
    18/07/2018

אני בת 39. 7 שבועות אחרי לידה שקטה iufd. טרם קיבלתי וסת. ביצעתי בדיקת ביוץ ביתית ביום שישי האחרון שהיתה חיובית. יום למחרת שלילית. אתמול הייתי אצל רופא הנשים.בבדיקת אולטרסאונד רירית הרחם היתה 10 מ"מ ונמצא זקיק בגודל 18 בשחלה שמאל. הוא אמר שאני לפני או אחרי ביוץ ונתן לי הפניה לבדיקות דם להיום.עכשיו קיבלתי את התוצאות:אסטרודיול 466. פרוגסטרון 1.3 .אני מבינה לפי התוצאות שטרם היה ביוץ.וזה כאילו לא מתאים לתמונת האולטרסאונד גם לא מבינה איך בדיקת הביוץ הביתית היתה חיובית לפני כמה ימים.אני מתחילה לדאוג שאני לא מבייצת. האם תוכל לומר לי אם מצב זה תקין ? ואם יש משהו שצריך לעשות? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה

פרופ` דוד בידר
    19/07/2018

בדיקת הביוץ מראה על עליית הורמון ה LH, וכעבור כ 36-40 שעות יהיה הביוץ.
    יתכן שאת התחלת ביוץ והביצית תצא עוד ימיים.
    עד יכולה לבדוק שוב את אותן הבדיקות ותדעי אם היה ביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אני
    19/07/2018

בוקר טוב
    מודה לך על תשובתך.
    הבדיקה הביתית הראתה תשובה חיובית ביום שישי.בשבת היתה שלילית.בראשון שוב חיובית.מאז שלילי.הייתי אצל רופא הנשים ביום שלילי ואז ראה באולטרסאונד את מה שציינתי.ברביעי בבוקר ביצעתי את בדיקןת הדם.האם אני עדיין בחלון הזדמנויות לפני ביוץ? (קיימנו יחסי מין ביום שישי,שבת ושלישי ) הערכים בבדיקות הדם הם לפני ביוץ ותואמים למה שראה באולטרסאונד? האם יש מצב להפריה?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכוי קיים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אני
    19/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו