אחרי הריון מחוץ לרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי הריון מחוץ לרחם
    דבי
    27/05/2008

לפני כמה ימים קיבלתי זריקת מטוטרקסט בשל הריון מחוץ לרחם אחרי IVF.
    בבקשה יש לי מספר שאלות:
    1- יש לי 4 עוברים מוקפאים והייתי רוצה להחזיר את כולם באותו טיפול מהשיקולים הבאים: ילד שלישי העלות עלינו וכיוון שאימי חלתה בסרטן השד אני מבקשת להפחית את כמות ההורמונים בטיפולים. מה אתה חושב על כך ?
    2- האם אני מעלה את הסיכוי להריון מחוץ לרחם אם נחליט על החזרת 4 עוברים בבת אחת ?
    3- למה אומרים שאחרי הריון מחוץ לרחם יש סיכוי טוב להיקלט בהריון רגיל ?
    4- מה טווח הזמן שהבטא יורדת ממתן הזריקה (כיום עומדת על 2400~) ומתי ניתן להתחיל את הטיפול הבא ?

בתודה מראש על ההתיחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הריון מחוץ לרחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלי שלום

פרופ' שחר קול
    28/05/2008

1. החזרת 4 עוברים חושפת אותך לסיכון של הריון מרובה עוברים. "ההורמונים" בטיפולים הם כטיפה בים לעומת רמתם בעת הריון.
    2. כן
    3. מי אומר?
    4. יש לעקוב אחר ירידת הבטא עד 0. לאחר מכן נהוג להמתין 3 חודשים לפני ניסיון נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קטן...

אחת שמבינה
    01/07/2011

מרגע שקיבלת זריקת מטוטרקסט את אמורה להמתין 3 חודשים. ולא כמו הרופא המכובד אמר. " שצריך להמתין עד שהבטא ירד ואז לחכות 3 חודשים".מפני שעד שהבטא יורדת ל-0 כבר עובר חודש ואז נשארו לך חודשיים בלבד. בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו