דימומים ושרירן כואב בהריון אחרי החזרת מוקפא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימומים ושרירן כואב בהריון אחרי החזרת מוקפא
    יעל
    28/07/2018

שלום לרופאים,
    אני בת 47, בהריון אחרי החזרת מוקפא בסבב מלאכותי.
    4 אסטרופם 2 מג
    3 אנדומטרין
    זריקת פרונטוגסט אחת ליומיים
    קלקסן 40 (מניעתי בלי היסטוריה)

שבוע 5 עבר עם דימומים.
    תחילת שבוע 6 באמצע הדימומים ביצעתי א"ס, ראו שק ועובר 3 מ"מ ודופק.
    אבל גם "רחם שרירני עם גבולות לא סדירים".
    מאז פסקו הדימומים, אבל השרירן הקדמי, שהיה תמיד בדופן וקטן (בקושי 3 מ"מ), ותמיד כאב לי בביוצים, כואב עכשיו עוד יותר.
    אני חוששת שהשפעת ההורמונים הרבים על השרירן תגרום לו להשתולל יותר ולהשפיע על העובר, על אספקת הדם שלו או משהו כזה (למרות שבא"ס הוא נראה דיי רחוק).
    האם יש מקום לפנות לרופא ולבקש הפחתת כמות ההורמונים? מצד אחד השרירן, מצד שני דימומים, שלא ברור מקורם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליעל

שיר
    29/07/2018

יעל שלום
    גם לי היה אותו סיפור בהריון משבוע 5 דימומים שלא ידעו את הסיבה לכך נתנו לי תמיכה וגינאלית -קרינון ופרוגינובה והדימום פסקלמס' שבועות ושוב חזר ופסק ושוב חזר וכך היה עד רגע הלידה בשבוע 37 ילדתי בקיסרי עקב דימום. חשוב שתהיי רגועה זה לא פשוט אני יודעת מה זה . אני הייתי בשמירה כל ההריון אבל גם הריון כזה אפשר לסחוב כמעט עד הסוף.

שיהיה לך בהצלחה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזקה על הרופא שלך שלקח את כל הנתונים בחשבון והתווה לך את הטיפול המירבי בנסיבות המקרה הבעייתי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו