תגובה לגבי התלבטות לגבי אופן ההחזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תגובה לגבי התלבטות לגבי אופן ההחזרה
    ליבנת
    29/07/2018

שלום רב, פרופ' אשכנזי המלצת לי להשתמש ברזרבת הביציות השימור בהמשך להודעה שלי המצורפת. רק אשמח לדעת אם היית מפשיר את כל 6 הביציות וגם את העובר המוקפא ובהתאם מחזיר מה שראוי והאם מותר בגילי 42.5 להחזיר יותר מעובר אחד עקב החשש מהריון עוברים בהתאם כמובן לגיל הביציות והעובר.

מצ"ב ההודעה : אני בת 42 ו8 חודשים לאחר הריון כימי שהסתיים בתחילת יוני לאחר שהוחזר : עובר קפוא אחד מגיל 40 שיטת ivf יום 3, 7 תאים דרגה 2. אני שוקלת טיפול החזרה חדש. נותר לי עובר קפוא יום 3, 8 תאים שיטת icsi דרגה 1-2 מגיל 40 ו6 ביציות משימור מגיל 38.7 אשמח לדעה מהי הדרך האפקטיבית והמנצחת להריון בטיפול החזרה הבא אשמח לדעת האם כדאי להפשיר את כל הביציות ולנסות להפרותן וגם את העובר המוקפא ולראות מה הכי טוב ואת זה להחזיר ? או האם דעתך אחרת בנוגע להחזרה? 3) כמה עוברים ניתן להחזיר בגילי אני חוששת מהריון תאומים. תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי בהחלט מפשיר לא יותר מ-3 ביציות על מנת להגדיל את סיכוייך ויחזיר רק את העוברים שיתקבלו

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/07/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו