מעקב זקיקים לאחר הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים לאחר הפלה
    אני
    30/07/2018

בדיקת זקיקים רירית הרחם ב17.7 היתה 10 ממ והיה שקיק בשחלה שמאל בגודל 18.בדיקות דם למחרת ב18.7 הראו אסטרודיול 477 ופרוגסטרון 1.6 . הבנתי שטרם היה ביוץ.לאור הנתונים שציינתי תוך כמה זמן אמור להיות הביוץ? והאם יש סכנה להכנס להריון לאחר שברחם נשארו לפני חודש קרישי דם עקב לידה מוקדמת ( הפעם הוא לא ראה כי רירחת הרחם מעובה) .מה הסכנות אם ישנם ונקלט הריון? בדיקות ביוץ הראו יום חיובי.יום שלילי.ואז שוב חיובי( רביעיהאחרון בדקתי בבדיקה דיגיטלית שמודדת גם אסטרוגן וגם lh ויצא חיובי) והפסקתי לבדוק. קוימו יחסים כל יומיים בתקופה הזאת.אתמול בערב כאב חד בצד שמאל מעל המפשעה שנמשך כמה שעות ונעלם.האם יש סיכוי להריון ? בנוסף-כרגע עשיתי שוב בדיקת ביוץ ביתית.2 פסים חזקים.התשובות חיוביות כל הזמן.מה המשמעות? הייתכן שלא היה ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים לאחר הפלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לקוות שתוזמנת היטב,בכל מקרה קיימי יחסים פעם נוספת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/07/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אני
    30/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם מהיום

אני
    31/07/2018

בדיקת ביוץ ביתית חיובית חזק מאתמול. כבר שבוע וחצי.
    הבוקר ביצעתי בדיקות דם .אסטרודיול 366 .פרוגסטרון 15.9.
    מבינה שהיה כבר ביוץ.האם הערכים הנ"ל שוללים הריון? (לא גוצע בטא כי הרופא שלי בחופש והיתה לי הפניה רק אל הבדיקות האלו).ואם היה ביוץ אפשר לדעת טווח של מתי הוא היה ומתי צפויה הוסת להגיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה ביוץ אם לא תקבלי עוד שבוע בצעי בדיקת היריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו