התאפסות אחרי הריון כימי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התאפסות אחרי הריון כימי
    לימור
    31/07/2018

שלום לכם.
    בהמשך לפנייתי מהשבוע שעבר.
    25.7 בטא 90-כבר היה ברור שזה לא תקין וביום זה הופסקה התמיכה(אסטרדיול היה 460 ופרוגסטרון 8).זה היה הריון כימי.
    27-28.7 התחלתי לדמם.
    29.7 בטא 15 וחצי(אסטרדיול 51 ופרוגסטרון 1 וחצי)
    אתמול הייתי אצל הרופא ואמרתי לו שבין 4 עד 11 לאוגוסט אהיה בחו"ל ולכן נתן לי לעשות את בדיקת התאפסות הבטא ל12.8.
    אני מניחה שסביר שהבטא תתאפס בשבוע שאהיה בחו"ל והביוץ מגיע שבועיים-שלושה אחרי ההתאפסות.
    האם לפי הנתונים הנ"ל כבר אפשר לדעת כמה ימים(פלוס-מינוס יומיים לכאן או לכאן)אחרי הבדיקה האחרונה ב29.7 תהיה התאפסות או רק אחרי הבדיקה ב12.8 כשאעלה בפניכם את הנתונים-תוכלו לדעת מתי פחות או יותר התרחשה ההתאפסות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאפסות אחרי הריון כימי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיתוי הביוץ

לימור
    31/07/2018

בעבר קראתי בפורום שביוץ מופיע כשבועיים שלושה אחרי התאפסות ובמאמר מסויים קראתי שבמקרה של הפלה כימית כמו שקרה לי עכשיו מתייחסים לזה כמו למחזור וביוץ יופיע שבועיים אחרי התחלת דימום ההפלה.
    2 הדברים האלה סותרים אחד את השני כי לפי הגישה שזה שבועיים שלושה אחרי ההתאפסות אז זה יכול להיות משהו כמו 4 שבועות מהתחלת דימומי ההפלה ולפי הגישה השניה זה שבועיים אחרי התחלת הדימום
    תוכלו להאיר את עיניי בסוגיה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו