מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאת בטא 965 ביום 13מאי05/08/2018
לאחר החזרת 2 עוברים...
אני רועדת מהתרגשות ושמחה...
זה מעיד על תאומים או לא בהכרח?? (אני אחרי 2 קיסריים ושיליה נעוצה... קצת חוששת מהרפתקאות כאלה אבל העוברים היו מוקפאים יחד ולא היתה ברירה להחזיר שניים... גם היו מאיכות B)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לא לשכוח את השאלה שלי...... (-:
מאי05/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר05/08/2018יכול להיות שנקלטו שניהם אך לא תמיד זה בטוח.
צריך גם לראות מה מתח ואיך וזה יחכה רק כשנראה מה יש באולטרה סאונד.
תאומים זה לא טוב לניתוח קיסרי.
נחכה ונמתין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להבין קצת יותר
מאי06/08/2018מה הסכנה בהיריון תאומים לאחר 2 קיסריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבין
פרופ` דוד בידר06/08/2018איזור הצלקת הוא מקום חלש. פעמיים ניתוח מחליש עוד יותר את השריר באיזור.
בהריון תאומים הרחם מתרחב יותר והאיזור של הצלקת יכול להיקרע או להיפתח דבר המסכן אותך ואת העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך אתה ממלית להתמודד עם זה?
מאי06/08/20181. כמובן שלא ארצה לסכן את חיי.. יש לי עוד 2 ילדים ואני חייבת להיות אמא עבורם לעוד הרבה שנים...
האם שווה לעשות דילול או לוותר על ההריון הזה ולהמשיך בטיפולים?
ממש מתסכל...
עד היום עברתי סך הכל 14 החזרות. ה-2 שנקלטו בעבר (שמהם יש לי ילדים מדהימים) היו כשהחזרתי 2 עוברים.
בכל שאר ההחזרות החזרתי 1 ולא נקלט...
הפעם החזרתי 2 (שהיו באותה קשית כי הוקפאו מראש יחד), והבטא מאוד גבוהה.... ככל הנראה מסמל תאומים...
2. האם נתקלת במקרים בהתחילו בבטא מעל 900 (יום 13) והיו הריון יחידני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר06/08/2018אם יש תאומים ואת מעונינת בהם אז פשוט לעשות מעקב.
הבעיה של צלקת זה לקראת הסוף ופשוט לבדוק אותה כל הזמן לראות שהיא בסדר ולגמור הריון בניתוח קיסרי מתי שהכי מוקדם שאפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)