האם יש מצב שיש קשר ישיר בין הרים למערכת העיכול?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש מצב שיש קשר ישיר בין הרים למערכת העיכול?
    רעות
    06/08/2018

הי,
    אני בת 34 אחרי שנה וחצי של טיפולי ivf כושלים. עכשיו נמצאת בתחילתו של היריון , ראו שק היריון ,נמצאת כרגע שבוע 5 פלוס 6 .
    בעבר הרחוק היו מקרים בהם היו לי יציאות (צואה) ובו בזמן הגיע המחזור. ועכשיו הוחזרו לי שני עוברים וראו רק שק אחד. הלכתי לשירותים והיה לי יציאה ומיד לאחר מכן התחיל לי דימום כמו מחזור. מיד הלכתי למיון ועשיתי אולטרא סאונד וראו שק היריון. כמובן שנפגעתי ןאני מבינה שאני נמצאת במצב של הפלה מאיימת. אז אני נמצאת כרגע בשכיבה (עובדת מהבית).
    אך עכשיו הגעתי למצב שבו אני מפחדת ללכת לשירותים שמה אני אלחץ ואז שוב ייצא..
    האם החשש שלי מוצדק? האם יש מצב שהאחד ( יציאה ) משפיע באופן ישיר על השני ( הרחם)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלי כרגיל ,תקחי תמיכה הורמונאלית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/08/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרעות הריון אם דימום

שלומית
    06/08/2018

רעות שלום

הריון קודם שלי גם לי היה דימום בשבוע 5+6 וראו שק הרופא אמר לי שאם יהיה דופק נכון שזה מצב של הפלה מאיימת אך רוב הסיכויים שישרוד . היה לי דימום כמו ווסת כמעט כל ההריון ולבסוף ילדתי בשבוע כמעט 38 תיטנוקת בריאה . ממליצה לך מנסיון לשמור ולנוח למרות שיש חילוקי דעות אבל אצלי שמירה כן עבד .
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבחינת אם לא יעזור לא יזיק

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/08/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו