שאלות לפרופ בידר תמיכות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לפרופ בידר תמיכות
    שירי
    10/08/2018

פרופסורבידר שלום תודה רבה על כל המענה אודה לך אם תענה לשאלותיי אתה ,קשוב לשאלות

1אתמול כתבתי שיש לי כאבים אחרי שהפסקתי פרוגסטרון הכאבים עברו לי אך יש לי דקירות קלות במד בבטן ושאני שותה מים זה עובר, האם זה קשור
    לכמות שתייה או שפשוט בשלב הזה הבטן גודלת
    ומרגישים סימנים קלים? שבוע 19 היום.

2. פרופ בין שבוע 14 לשבוע 16 הפסקתי את זריקות הפרוגסטרון והדופסטון ובהפסקה שעשיתי לאחר שבועיים הכל היה תקין למרות שחזרו לי בשבועיים האלה הכאבים שלא הייתי אם תמיכה.
    אם הכל תקין אך הפסקת הזריקות גורם לי לכאבים האם אתה ממליץ להמשיך את הזריקות והדופסטון מבחינת היעילות בשבוע מתקדם ?

3. כתוב שפרוגסטרון עלול לגרום לאוטיזם בשבוכות כאלה ודופסטון לפגוע ולגרום למום בשופכה? האם יש מה לחשוש מנסיונך הרב שנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לפרופ בידר תמיכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

פרופ` דוד בידר
    10/08/2018

1.כאבים לא קשורים לגדילת הרחם.
    2.לגבי המשך הטיפול , הרופא המטפל צריך להחליט לפי בדיקה שלו אצלך.
    3.יש כל מיני תאוריות לאוטיזם ולא חושב שיש קשר לפרוגסטרון ולמה שציינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ דוד בידר לגבי תשובות

שירי
    10/08/2018

פרופ תודה על המענה יש לי שאלות בקשר לתשובותייך

1. הרופא החליט השבוע להפסיק את כל התמיכות לאחר בדיקה וצוואר הרחם היה 30.71 יום למחרת הכאב החל. אך הגברתי משמעותית את כמות השתייה והכל עבר ? האם יכול להיות שחוסר שתייה עלולה לגרום לכאב קל?

2. במידה והכאב לא יחזור ב-3 ימים הקרובים האם אפשר בשלב הזה כבר לוותר על הפרוגסטרון? כמעט תחילת חודש חמישי.

3. אומרים שהשלייה בהמשך מייצרת פרוגסטרון ולכן מפסיקים תמיכות יכול להיות מצב ששלייה לא מיצרת פרוגסטרון? האם יש דבר כזה?
    4. לגבי השאלה האם יש קשר בין אוטיזם לפרוגסטרון האם התכוונת שאתה לא חושב שיש קשר גם כאשר אישה הרה לוקחת פרוגסטרון מעבר לשבוע 12 והשליש הראשון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות

פרופ` דוד בידר
    10/08/2018

1.לא חושב של שתיה יש קשר.
    אם עבר תחכי קצת ותראי מה קורה.
    2.אם מרגישה טוב יכולה לותר על הטיפול.
    3.אין דבר כזה שהשלייה לא מייצרת.
    4. אני חושב שאין קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו