ביוץ מוקדם - האם גם הסבב הזה אבוד?

מנסים להכנס להריון ללא הצלחה? פורום פוריות עוסק בנושאי טיפולי פוריות הפריה חוץ גופית, פריון, בעיות פריון, פוריות, טיפולי הפריה, IVF, אוביטרל, הזרעה, בעית פוריות, טיפולי פוריות ועוד

מנהלי הפורום

ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' דוד בידר
 
  • ביוץ מוקדם - האם גם הסבב הזה אבוד?
    יאוש
    10/08/2018

    היום 10 זקיקים בגודל 11-16 ממ. LH 10 ופרוגסטרון 4.4.
    האם גם הסבב הזה אבוד?
    מחר שבת מן הסתם אין מצב לשאיבה, יום ראשון יהיה מאוחר מדי. וגם הזקיקים קטנים ולא בשלים..


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • שאלות

    פרופ' דוד בידר
    10/08/2018

    השאלות שלך לא ברורות.
    לא נתת תוצאות של האסטרוגן ולא את סוג הפרוטוקול.
    בכל אופן יש זקיקים אך הם עדיין קשאני לשאיבה .

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובות

    יאוש
    10/08/2018

    השאלה שלי היא האם הסבב אבוד? האם התחיל כבר ביוץ לאור עליית ה LH והפרוגסטרון, או שיש אמצעים לעצור זאת?
    האם אנטגוניסט יכול למנוע המשך לוטאיניזציה?
    במידה ולא, מה ניתן לעשות? שאיבה על זקיקים ככ קטנים?
    אסטרדיול 7000. פרוטוקול ארוך, אגוניסט סינרל. אמורה להיות תחת דיכוי שלא צלח.
    תודה רבה, מעריכה מאוד את המענה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תשובות

    פרופ' דוד בידר
    10/08/2018

    בפרוטוקול ארוך לא יכול להיות ביוץ לבד אלא רק על ידי גרימת ביוץ על ידי אוביטרל.
    את צריכה לקבל הסבר מקיף על ידי הרופאה טפל מה הטיפול שאת מקבלת..
    בדיקת LH בטיפול ארוך הוא לא רלבנטי.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • תודה

    יאוש
    10/08/2018

    אז הLH הגבוה והפרוגסטרון שהתחיל לעלות אין משמעותו תחילת ביוץ? זה לא יהרוס את הסבב? חסר משמעות?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • ?

    יאוש
    11/08/2018

    אז הLH הגבוה והפרוגסטרון שהתחיל לעלות אין משמעותו תחילת ביוץ? זה לא יהרוס את הסבב? חסר משמעות לדבריך?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


  • יאוש

    פרופ' דוד בידר
    11/08/2018

    הפרוגסטרון וה LH לא אומרות כלום

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

    אם את/ה רוצה שנחזור אליך
    תמונה


