שאלות לפרופ בידר שלייה וצירים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לפרופ בידר שלייה וצירים
    לירז
    12/08/2018

פרופסור בוקר טוב ברשותך יש לי 3 שאלות אודה למענה

הריון קודם הייתי אם שלייה נמוכה לטענת חלק מהרופאים שלא נוגעת בצוואר הרחם וחלק טענו שמדובר בשליית פתח מלאה שמכסה את צוואר הרחם. הייתי מאושפזת הרבה בגלל דימומים לבסוף בלדיה אמרו שכן כיסתה את צוואר הרחם והייתה שליית פתח. צרים החלו בשבוע 22 באותו זמן שהחל הדימום ואורך צוואר הרחם החל לרדת.

כרגע בשבוע 20 השלייה גם קידמית נמוכה אך עולה מבדיקה לבדיקה ולא קרובה עדיין לצווא הרחם.

1. האם יש מצב שבגלל הריון קודם עלול להיות שוב צירים מוקדמים בשבוע כזה וירידה באורך צוואר או שמה שהיה אזזה בגלל הדימום לכן היו צירים וירידה
    באורך צוואר?
    2. עד איזה שבוע שלייה יכולה לעלות באופן סופי?
    3. איך מזהים צירים מוקדמים אז במקרה ראו בגלל הדימום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליה

פרופ` דוד בידר
    12/08/2018

כבר מספר פעמים כתבתי לך שהמצב כרגע שונה.
    אם הייתה שליית פתח היו כבר דימומים.
    אם יש צירים אז מרגישים אותם ואת כבר תידעי שהם קיימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ בידר שלייה עד מתי עולה?

לירז
    12/08/2018

פרופסור בידר תודה על המענה

עד איזה שבוע שלייה יכולה להמשיך לעלות ? האם עד סוף ההריון ? והאם הצירים שהיו אז קשור לדימום שהיה וזה לא אומר שיש צירים בהריון אחד זה חוזר בשני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו