מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים ובדיקת הורמוניםשירה20/08/2018
שלום רב. אני ביום ה10 והיום ביצעתי מעקב זקיקים: שחלה שמאל זקיק בגוגל 15 ממ שחלה ימין זקיק בגודל 14 ממ. עובי רירית 8.7 בדיקות דם גם מהבוקר אסטרודיול 1011 פרוגסטרון 1.1 אני מבינה שאני לפני ביוץ.האם אפשר לדעת מתי בערך יהיה הביוץ כדי שנהיה בטווח הימים המתאים? לציין שאתמול קוימו יחסים עקב הפרשות פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ צפוי תוך יומיים שלושה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך והמשך
שירה20/08/2018תודה על המענה המהיר והמקצועי.
שאלה נוספת ברשותך- האם שני הזקיקים במקביל מגבירים את הסיכוי להריון תאומים?
ולגבי הביוץ-האם כבר כדאי לקיים יחסים היום/מחר או לחכות לבדיקה החוזרת ביום רביעי? פשוט מפחדת לפספס את הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להמשיך במעקב ולפעול בהתאם כדי לתזמן את מועד היחסים באופן אופטימאלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת מה לעשות
שירה21/08/2018היום התחילו הפרשות פוריות וכאב בשחלה בצד שמאל.אם אחכה אני לא אפספס את הביוץ ? בהנחה שהביוץ יהיה מחר או ביום חמישי לפי מה שאמרת לא כדאי לנסות למקסם את הימים שנותרו עד אז ? סליחה על השאלה אני ממש רוצה להרות ואני רוצה למקסם ככל הניתן את האפשרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בצעי אולטרסאונד זקיקים + בדיקת דם ביום רביעי על מנת לתזמן היטב את מועד הביוץ שלף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד זקיקים חוזר
שירה22/08/2018בוקר טוב.
ביצעתי אולטרסאונד חוזר הבוקר .ביום ה12
בשחלה השמאלית זקיק 13 ממ(כנראה התנוון היה 15)
ובשחלה ימנית הזקיק גדול ביומיים מ14 ל17.
עובי הרירית 12 ממ(היתה 8.7 לפני יומיים).
ללא נוזל.
ביצעתי גם בדיקות דם שאקבל תוצאות בצהריים.
האם יכול להיות שלאור הרירית העבה כבר היה ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ בטווח של יום יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם מהבוקר המשך
שירה22/08/2018תודה .
מוסיפה את הבדיקות
אסטרודיול 1850
פרוגסטרון 1.3 .
האם עדיין הביוץ יהיה מחר מחרתיים ?
הרופא כתב לי עכשיו שהביוץ צפוי להיות מוצ"ש ושלקיים יחסים מאז.ושאין צורך בחיזוק תרופתי כי הערכים גבוהים ותקינים.חוששת לפספס את הביוץ .יש לי כבר הפרשות פוריות של חלבון ביצה מהיום.
איך היית ממליץ למקסם את חלון ההזדמנויות הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן לתת היום בערב זריקת אוביטרל כדי לתזמן את הביוץ לימי שישי שבת הקרובים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך והמשך
שירה23/08/2018בוקר טוב
הרופא כתב לי שאין צורך בחיזוק כי רמת ההורמונים גבוהה.
על פי הנתונים ובהנחה שלא אקבל אוביטרל מתי צפוי הביוץ ואיך מומלץ לתזמן את היחסים? והאם יש צורך לחזור על הבדיקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)