כאב בזמן בדיקת אולטרסאונד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאב בזמן בדיקת אולטרסאונד
    ליגד
    29/05/2008

לצערי, אני נמצאת כעת בבירורים מדוע אינני נכנסת להריון. בעלי ואני מנסים כבר שנה. בדיקות האולטרסאונד הוגינליות קשות לי מאד וכואבות לי, למרות הרופאים המקסימים , העדינים והסבלניים. מה ניתן לעשות? האם ניתן לעשות אולטרסאונד באלחוש כלשהו או עם כדור להרפיית שרירים? אני נכנסת לסטרס רק מהבדיקה, וזה כמובן לא תורם לרוגע שזקוקים לו כל כך בכל התהליך. אנא עיזרו לי. אני לא מפונקת או "בכיינית" אך זה כמעט בלתי אפשרי עבורי. כל רעיון שיכול להקל יעזור לי מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליגד שלום

פרופ' שחר קול
    29/05/2008

שימוש בכמות גדולה של ג'ל.
    החדרה עצמונית של המתמר.
    דיקור סיני לפני הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!! עוד משהו קטן...

מאיה
    29/05/2008

השאיבה וההחזרת עוברים כרוך בכאבים?
    או שזה בהרדמה מקומית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מאיה

ד''ר דוד ישי
    29/05/2008

השאיבה נעשית בהרדמה כללית ואינה כואבת כלל. אח"כ יש לפעמים אי נוחות שנמשכת כמה שעות.
    ההחזרה אינה כואבת ( כמו הזרעה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו