8 ימים לאחר החזרה- דימום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 8 ימים לאחר החזרה- דימום
    אנונימית
    30/08/2018

שלום,
    אני 8 ימים לאחר החזרת עובר אחד, ו11 ימים לאחר שאיבה. 3 ימים לפני השאיבה בבדיקת אולטראסאונד נבדקה הרירית שלי ב6.5 מ"מ וביום השאיבה 4 מ"מ, אך בהחזרה נטען שהיא תלת שכבתית ועבה מספיק להחזרה- ללא מדידה ברורה. 36 שעות לפני השאיבה קיבלתי 2 דקא, ואחד אוביטרל, בנוסף לצטרוטייד הקבוע בבוקר והפיוריגון של הערב. בהחזרה החזירו עובר אחד בדרגה 1, וכל השאר לא שרדו. מאז השאיבה אני נוטלת אסטרופם 1 מ"ג וגנילית פעם ביום ואספירין 75 מ"ג פעמיים ביום. יום לאחר ההחזרה בבדיקות דם האסטרדיול היה על 6000 והפרוגסטרון 93. היום החל דימום קל/הכתמה, בנתיים פעמיים, בצבע חום וורוד. ביום ראשון אני אמורה לבצע בטא. חשוב לציין שזה IVF ראשון ואני לאחר 3 הפלות טבעיות מהריונות טבעיים בשנה האחרונה, ללא ממצא לאחר בירורים.
    האם התמיכה מספיקה? הרופא טוען שאין טעם להוסיף תמיכה כרגע בגלל שהפרוגסטרון נמדד גבוה, ושאמתין ליום ראשון לבדיקת הדם. מן הסתם אני קצת חוששת. אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8 ימים לאחר החזרה- דימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין ברירה יש להמתין לבאות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/08/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו