תגובה של שחלות להורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תגובה של שחלות להורמונים
    יעל
    07/09/2018

היי,
    אני בת 44.
    לפני 3 חודשים התחלתי מחזור של טיפול ivf
    450 מנופור
    חצי דקפפטיל
    4 מנות של הורמון גדילה
    לא היתה תגובה אז הפסיקו לי את הטיפול ועברתי למעקב אחרי שבוע ללא הורמונים השחלות התחילו להתעורר והזקיקים התחילו לצמוח. אחרי שבועיים היתה שאיבה והיתה הפריה אך הפסיק להתפחת.
    לפני 3 שבועות התחלתי מחזור נוסף 450 מנופור + חצי דקפפטיל.
    אציין שאת הטיפול הזה התחלתי ביום הרביעי של הווסת (עקב עניינים בירוקרטיות). ביום הרביעי נצפו מספר זקיקים קטנים. אחר אחרי מספר ימים של נטילת ההורמונים לא נצפה כלום.
    שואלת אני האם יש קשר בין כמות האדירה של ההורמונים לבין חוסר התפתחות של הזקיקים.
    אציין כי לפני 4 חודשים ללא קשר לטיפול ביצעתי מעקב זקיקים והיתה התפתחות יפה באופן טבעי של זקיק ושל הרירית.
    אשמח לתשובתכם. שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה של שחלות להורמונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המכנה המשותף הנה רזרבה שחלתית ירודה וחוסר תגובה לטיפול,חזקה על הרופא שלך שיציע לך אלטרנטיבה טיפולית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/09/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    07/09/2018

תודה פרופ' אשכנזי.
    אלטרנטיבה טיפולית כגון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיימים פרוטוקולים ייעודיים למצב זה,בהעדר תגובה חוזרת לשקול תרומת ביציות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

פרופ` דוד בידר
    08/09/2018

הטיפול שאת מקבלת לא מתאים לך. בכלל את צריכה לציין מה הפרופיל ההורמונלי שלך, כדי שנומר לך מה קורה.
    כאשר לא הגבת לטיפול הראשון, ולא ברור לי מה זה הורמון גדילה שניתן לך, היה צריך להבין שאת לא מגיבה היות ואין לך כבר רזרבה שחלתית.
    לכן, לדעתי את צריכה לפנות לתרומת ביציות.
    יש לציין שכל ההמצאות של טיפולים בהורמון הגדילה ו DEHA וכו׳ הם רק ניסיון למשוך טיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו