שאלה לפרופ דוד בידר הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ דוד בידר הזרעה
    גלי
    03/10/2018

פרופ שלום

הריון ראשון שלי נקלטתי בהזרעה ראשונה אך הרגשתי את הביוץ ממש כבר יום לפני ההזרעה ולא חיכיתי . הרופא לא נתן לי בכלל אוביטרל לפני ההזרעה.
    האם יכול להיות מצב שההריון היה למעשה טבעי ולא מההזרעה לאור העובדה שלא היה מתן אוביטרל כלומר קשה להגיד' בוודאות שההריון הוא מהזרעה או טבעי או שהזרעה לא קשורה לאוביטרל?
    אציין שעכשיו אני בהריון שני באופן טבעי בלי הזרעות וטיפולי פיריון אשר נקלטתי בנסיון שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה

פרופ` דוד בידר
    03/10/2018

לפי מה שאת מתארת , ההריון היה מקיום יחסים ולא מהזרעה.
    אבל למה זה משנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ בידר אוביטרל

גלי
    03/10/2018

פרופ תודה על המענה על המענה

האמת שזה לא משנה על השאלה הזאת עלתה במוחי לאחר שהריתי שנית ספונטני.

האם יש מצב שההריון היה מקיום יחסים בגלל שלא קיבלתי לפני הביוץ אוביטרל? זה קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל

פרופ` דוד בידר
    03/10/2018

אוביטרל נותנים לתזמן ביוץ לצרכי הזרעה או שאיבת ביציות או כל דבר אחר כשרוצים שהביוץ יקרה אחרי 36-38 שעות.
    במחזור טבעי , אם מבייצים לבד, לא חייבים לתת אוביטרל.
    לך נתנו לפי ראות עיניי הרופא המטפל.
    אם היה ידוע, על ידי בדיקות דם ואולטרה סאונד, שבייצת ,אזי האוביטרל היה מיותר אך לא מזיק לכלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו