מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליצסטיות וכדורי פרוברהדוש03/10/2018
אם אני יבקש מהרופא שיביא לי כדורי פרוברה כדי להביא מחזור ופתאום אני אולי יהיה בהריון זה ישפיע או יגרום הפלה פשוט אני לא רוצה לעשות בדיקה ולהתאכזב אבל חשוב לי לדעת אם פרוברה מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ישפיע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש04/10/2018מה לא ישפיע מותר או אסור אם במקרה אי אה בהריון זה יעשה משהו או שמותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא תהיה עם זה בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש04/10/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש04/10/2018לפני 4 שנים היה לי מחזור של שבועיים וחצי זה יכול להיות הפלה קראתי באינטרנט שזה יותר משבוע יורד דם ואם היתה זה נעלם לבד או מה
בהחלט יתכן
דוש05/10/2018זה אולי עשה לי נזק ברחם אם זאת היתה הפלה איך בודקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש07/10/2018אם עברתי הפלה לפני 4שנים ולא ידעתי שזה הפלה ולא הלכתי לרופא זה עשה לי נזק ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש08/10/2018אם עברתי הפלה טבעית לפני 4שנים ולא ידעתי זה הפלה זה עשה לי נזק ברחם איך אפשר לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
פרופ` דוד בידר08/10/2018לא נעשה נזק.
דוש09/10/2018יש כזה דבר שמישהי בהריון יש לה תסמונת קדם וסתית כבר חודש וחצי או שהיא פשוט צריכה לקבל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
פרופ` דוד בידר09/10/2018תופעות אלו הן עקב פעילות לא תקינה של תהליכי הביוץ.
דוש15/10/2018האם זה הריון ואם כן איזה חודש
דוש15/10/2018בדיקת
דוש15/10/2018Beta hcgתוצאה 76059
יחידות iu/ Lערכי נורמה-
הערה2-4weeks39.1-8388-weeks
5-6weeks8.636-218.085
10-12weeks23.143-181.8
13-27weeks 6,303-97,171
28-40weeks8 4360-74.883* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות
פרופ` דוד בידר15/10/2018זה ערכים גבוהים של הורמון ההריון.
תבצעי אולטרה סאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש15/10/2018שאלה אם אני בהריון ולא ידעתי שתיתי אקסל וטסתי לאילת גם הייתי בטיול ג'יפים ואני מעשנת ומאוד קשה לי להפסיק אז יכול להיות שקרה משהו לתינוק וגם אכלתי שלשום פסטרמה הבנתי שכול זה אסור בהריון
דוש15/10/2018שאלה אם אני בהריון ולא ידעתי שתיתי אקסל וטסתי לאילת גם הייתי בטיול ג'יפים ואני מעשנת ומאוד קשה לי להפסיק אז יכול להיות שקרה משהו לתינוק וגם אכלתי שלשום פסטרמה הבנתי שכול זה אסור בהריון
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)