עובר יום חמישי שלא התפתח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עובר יום חמישי שלא התפתח
    בעה
    08/10/2018

כי עובר שלא שרד עד יום ה סביר
    להניח שלא היה מתפתח גם ברחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר יום חמישי שלא התפתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר

פרופ` דוד בידר
    08/10/2018

זוהי הנחה חא נכונה. גדילת עובר תלויה גם בתנאים במעבדה ובהחלט עובר בן 3 ימים יכול לתת הריון גם אם לא התפתח ליום 5.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו טענה שתמיד נשמעה לי הזויה

סיגל
    08/10/2018

איך אפשר להשוות את מה שקורה במעבדה למה שקורה ברחם? איך אפשר לדעת שאי-שיגשוג במעבדה נובע בהכרח מבעיה בעובר ולא מצירוף מקרים ותנאים לא מוצלח? מעבר לזה, יש פה גם שגיאה לוגית אבסורדית, מי יכול להגיד מה היה קורה לעובר לו לא היו מגדלים אותו, מה זה תרגיל במציאות מקבילה? :-) אני הריתי וילדתי ילדון מקסים שפעם היה מוקפא יום 3, וזה אחרי שהתייאשתי מניסיונות הגידול לבלסטו שלא צלחו. אז ממש לא להתייאש מבלסטוציסטים, עוברי יום 3 הם אחלה עוברים עם עתיד מזהיר. :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנחה

פרופ` דוד בידר
    08/10/2018

הסיפור של בלסטוציסטים תפס תאוצה וכרגע זה המודרני מאוד.
    רוב העוברים שאני מחזיר זה יום 3 או 4 ויש הריונות מצויינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו