גונאל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גונאל
    דנית
    30/05/2008

שלום. שמי דנית. יש לי ילד בן שנה וחמישה חודשים מהריון ספונטני. לידה בקיסרי (עקב משקל עובר של 4.5 ק"ג). לאחר חצי שנה של ניסיונות, החלטנו, בעלי ואני, לנסות טיפול פיריון. היות ואני כבר בת 35. הד"ר עימו נפגשנו ערך לנו בדיקות רבות שכללו צילום רחם, זרע וכו'. הכל נמצא תקין. הוא נתן לי זריקות של גונל 112.5 + אוביטרול. כמה שעות לאחר הזריקה הופיעו לי תופעות לוואי כמו בחילות, כאבי בטן תחתונה וביום לאחר מכן גם פצעים בפה. היות ובעלי רופא במקצועו, החליט להפסיק את הטיפול במיידי. התקשרתי לרופא שרשם לי את הטיפול והוא הסכים עימו. שאלתי היא האם זה אומר ש"הפסדתי" את החודש?, מתי אדע מתי הביוץ כן מתרחש? מהו האפקט של זריקה אחת בכ"ז?.
    אני מודה לכם על תשובתכם. דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גונאל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    31/05/2008

נכון עשית שהפסקת את הטיפול , אם כי מעולם לא שמעתי על תופעה כזאת שנגרמת ע"י גונל F .
    המשמעות של זריקה חד פעמית היא קטנה, אבל אם את מבייצת באופן טבעי יהיה לך ביוץ גם החודש ולא תפסידי אותו. כדי לדעת מתי הביוץ תצטרכי לעשות מעקב אולטרסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להתכתבותנו

דנית
    01/06/2008

כמו שציינתי בהודעה - לאחר שהרופא המליץ על הפסקת הטיפול בגונל F, כתוצאה מסוג של אלרגיה לזריקה (קיבלתי רק זריקה 1), חזרתי לרופא המטפל והוא נתן לי כדורי איקקלומין. מה שהייתי רוצה לדעת ואולי לעשות איזשהו סדר הוא מתי בערך יתקיים הביוץ שלי ומתי עליי להגיע לבדיקת אולטרסאונד לזקיקים ובדיקות דם.
    מחזור: 24/5. זריקת גונל - 29/5, איקקלומין - התחלתי היום - אמורה לקחת 5 ימים. היינו - עד 5/6.
    לא הבנתי מדוע הרופא ביקש ממני להגיע ב 10/6, שכן להערכתי זה יעבור בהרבה את הביוץ ולהערכתי הוא טעה. אשמח לעזרתכם.
    דנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו