מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית רחם בהחזר עובריםמאיה18/10/2018
שלום.
בחודש שעבר עברתי שאיבה, ללא החזרה בגלל גירוי יתר (נשאבו 18 ביציות). החודש אני אמורה להחזיר עוברים מוקפאים על בסיס הורמונלי.
המחזור התחיל ב-7/10. ההחזרה נקבעה ל-24/10 (עובר יום 5), אבל...
ב-15/10 מעקב זקיקים - רירית רחם 6.5 מ"מ, E2-820 זקיקים קטנים בשתי השחלות.
היום (18/10) מעקב זקיקים - רירית 4 מ"מ, E-2-616, שחלה ימנית זקיק - 9.6 ועוד קטנים בשחלה שמאלית זקיקים קטנים.
איך יכול להיות שהרירית ירדה וגם E2 ?
האם זה אומר שההחזרה תבוטל, או שעדיין יש סיכוי שהרירית תצמח עד ה-24?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר18/10/2018מהלך ביוצי של מחזור זה אינו תקין.
האסטרוגן יורד מעט כאשר יש ביוץ.
הירידה של האסטרוגן בשלב מוקדם אינו תקין.
צריכה לקבל הסברים מרופא המטפל.
במצב זה אין להחזיר עוברים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאיה19/10/2018תודה פר' בידר על המענה.
היום הייתי אצל רופא שלי בבוקר.
החליט לעשות לי פיפל. אז קודם כל זה די כאב ואחרי הפעולה התחיל לי דימום שטרם פסק (דימום די חלש).
1. האם זה תקין שיש דימום אחרי וכמה זמן הוא נמשך?
2. קיבלתי הנחיה להמשיך עם אסטרופם 2 ביום, האם לא כדאי להגדיל את המינון ל-3 ביום?
3. כמה זמן אחרי הפיפל הרירית אמורה לגדול? זאת אומרת האם יש סיכוי שעוד כ-10 ימים יכולה להיות החזרה? (עוברים קפואים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
פרופ` דוד בידר19/10/20181.יש דמם מפיפל כמו בכל פעולה שחודרת לרחם דרך הצוואר.
בדמם לזמן קצר.
2.פיפל עושים במחזור שלפני הטיפול ולא תוך כדי טיפול עצמו, ככה שאני לא מבין אם הרופא שלך מבין.
4. כפי שכתבתי פעולת הפיפל בשלב זה לא מגדילה רירית.
פיפל צריך לעשות לפני הוסת שבו מתחילים טיפול.
גם האסטרוגן שלך ירד במקום לעלות.
היה צריך לעשות אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)