מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בערב אחרי החזרת עובריםאירנה31/05/2008
שלום לך ד"ר קול!
קודם כל - זה ממש מדהים לדעת שיש למי לפנות.... תודה!
עשיתי שאיבת ביציות ביום ג' אחרון, כשהיו 9 ביציות ונאמר לי ש-8 מתוכן הופרו. היו לי כאבים חזקים למחרת אחרי השאיבה ובקושי יכולתי ללכת, ולאט לאט זה עבר. זאת פעם הראשונה שלי (ואני מקווה גם האחרונה). כל בדיקות הדם והאולטרסאונד היו תקינות, וגם נאמר לי מס' פעמים על ידי רופאים שונים שהכל בסדר במבנה של הרחם שלי. אתמול החזירו לי 2 עוברים ונאמר לי שרצוי שאהיה במנוחה יומיים-שלושה ואח"כ אפשר לחזור לפעילות רגילה. הייתי באמת במנוחה רוב הזמן. בערב התחיל לי כאב בטן שהתגבר מאד מהר לרמה שלא יכולתי לעמוד ישר, כל הגוף נהיה מכוובץ מאד עד שלא יכולתי להתיישר גם בשכיבה. כל זה עם כאבים בבטן. אחרי כמה זמן הצלחתי להקיא וזה הקל ודי שחרר את ההכתווצות. מאתמול ועד עכשיו יש לי כאבים בבטן מכל תנועה קטנה, קשה לי לשבת, לקום, לעמוד וכו'. אין לי הפרשות מיוחדות חוץ מג'ל ווגינלי שאני שמה כל בוקר (קרינון 8%). אני מאד רוצה לדעת למה כל מה שהיה אתמול קשור, אם זה אומר משהו על העוברים שהוחזרו ומה עליי לעשות כדי להצליח. האם זה נורמלי? אם לא, אז מה לא בסדר? תודה רבה מראש! יום טוב, אירנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירנה שלום
פרופ' שחר קול31/05/2008התאור אינו קשור כלל לעוברים שהוחזרו.
התלונות נובעות מהליך שאיבת הביציות, שאולי היה טראומטי יותר מהרגיל, וכן מעלה האפשרות של גירוי יתר שחלתי.
בשלב זה נראה שיש מקום לימי מנוחה נוספים.
אם יש החמרה בתלונות רצוי לפנות לבדיקה ע"י היחידה המטפלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה
אירנה31/05/2008תודה רבה! זה אומר שאין לי מה לדאוג בקשר לסיכויים להריון מההחזרה הזאת, אם הבנתי נכון? יש לך המלצות על איך מגדילים את הסיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירנה שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008התלונות המתוארות לא יפגעו בסיכוי להריון.
אין דרך להגדיל הסיכוי פרט לנטילת התרופות שנירשמו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר, תודה רבה!
אירנה01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)