בערב אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בערב אחרי החזרת עוברים
    אירנה
    31/05/2008

שלום לך ד"ר קול!
    קודם כל - זה ממש מדהים לדעת שיש למי לפנות.... תודה!
    עשיתי שאיבת ביציות ביום ג' אחרון, כשהיו 9 ביציות ונאמר לי ש-8 מתוכן הופרו. היו לי כאבים חזקים למחרת אחרי השאיבה ובקושי יכולתי ללכת, ולאט לאט זה עבר. זאת פעם הראשונה שלי (ואני מקווה גם האחרונה). כל בדיקות הדם והאולטרסאונד היו תקינות, וגם נאמר לי מס' פעמים על ידי רופאים שונים שהכל בסדר במבנה של הרחם שלי. אתמול החזירו לי 2 עוברים ונאמר לי שרצוי שאהיה במנוחה יומיים-שלושה ואח"כ אפשר לחזור לפעילות רגילה. הייתי באמת במנוחה רוב הזמן. בערב התחיל לי כאב בטן שהתגבר מאד מהר לרמה שלא יכולתי לעמוד ישר, כל הגוף נהיה מכוובץ מאד עד שלא יכולתי להתיישר גם בשכיבה. כל זה עם כאבים בבטן. אחרי כמה זמן הצלחתי להקיא וזה הקל ודי שחרר את ההכתווצות. מאתמול ועד עכשיו יש לי כאבים בבטן מכל תנועה קטנה, קשה לי לשבת, לקום, לעמוד וכו'. אין לי הפרשות מיוחדות חוץ מג'ל ווגינלי שאני שמה כל בוקר (קרינון 8%). אני מאד רוצה לדעת למה כל מה שהיה אתמול קשור, אם זה אומר משהו על העוברים שהוחזרו ומה עליי לעשות כדי להצליח. האם זה נורמלי? אם לא, אז מה לא בסדר? תודה רבה מראש! יום טוב, אירנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בערב אחרי החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירנה שלום

פרופ' שחר קול
    31/05/2008

התאור אינו קשור כלל לעוברים שהוחזרו.
    התלונות נובעות מהליך שאיבת הביציות, שאולי היה טראומטי יותר מהרגיל, וכן מעלה האפשרות של גירוי יתר שחלתי.
    בשלב זה נראה שיש מקום לימי מנוחה נוספים.
    אם יש החמרה בתלונות רצוי לפנות לבדיקה ע"י היחידה המטפלת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

אירנה
    31/05/2008

תודה רבה! זה אומר שאין לי מה לדאוג בקשר לסיכויים להריון מההחזרה הזאת, אם הבנתי נכון? יש לך המלצות על איך מגדילים את הסיכויים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירנה שלום

פרופ' שחר קול
    01/06/2008

התלונות המתוארות לא יפגעו בסיכוי להריון.
    אין דרך להגדיל הסיכוי פרט לנטילת התרופות שנירשמו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר, תודה רבה!

אירנה
    01/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו