ערכי פרוגסטרון גבוה המליצו לא לבצע החזרה ולהקפיא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ערכי פרוגסטרון גבוה המליצו לא לבצע החזרה ולהקפיא
    ניר
    25/10/2018

סבב ראשון שלנו. בעיה זכרית צריכים מיקרומניפולציה. מבצעים שאיבה מחר. אתמול התקשרו אליי שערכי הפרוגסטרון גבוהים ולכן ממליצים לא לבצע החזרה אלא להקפיא ושחודש הבא ידאגו להכין את הרחם לקבלה. מה שהבנתי זה שעד ההחזרה הרחם כבר תהיה במצב הכנה מתקדם משל העובר המוחזר וזה יפגע בסיכויי ההשרשה. סיכמנו שאחזיר תשובה כשנדע כמה ביציות נשאבו (יש לי משהו כמו שמונה זקיקים גדולים) ואולי גם כשנדע כמה הופרו.
    ההתלבטות שלי, אני בת 42 אבל חושבת שאני קצת יותר צעירה פיזית. האם לא כדאי לנסות להחזיר עובר טרי למרות שרמות הפרוגסטרון גבוהות? האם לא ניתן למנן את העלייה בפרוגסטרון עד שיוחזר עובר?
    האם החזרת עובר טרי באופן נורמלי הסיכוי להשרשה יותר גבוה משל החזרת מוקפא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלית פרוגסטרון

פרופ` דוד בידר
    25/10/2018

עלית פרוגסטרון במהלך הטיפול היא לא טובה.
    גם הקפאת העוברים של תוכנית אינה טובה.
    הבעיה היא גיל שלך והתגובה השחלתית.
    באין ברירה זה מה שאפשר לעשות אך עדיף היה לבטל בכלל הטיפול.
    עקב הגיל יש בעיה , כי זה לוקח זמן להתחיל תוכנית נוספת.
    אז יש פה מילכוד מסויים ואת צריכה להחליט האם ישאבו לך או לא.
    היות וזה מה שאפשר לעשות, בשלב זה ובגיל זה, תעשי שאיבה ותחזירי עוברים, רק שעליך להבין שהסיכויים מאוד קטנים..
    באופן כללי אין לנו נתונים להגיד לך מה קורה איתך, כמו פרופיל הורמונלי ואיך החכה התוכנית באופן כללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו