מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עובי של רירית הרחםמאיה31/10/2018
שלום.
אני מאוד מבולבלת ולא מקבלת תשובה נורמלית מהרופא שלי בנוגע למה שקורה איתי.
אז אני בת 28, פרופיל תקין, אחרי לידה רגילה ספונטנית והריון מחוץ לרחם. חצוצרה אחת בתפקוד חלקי לכן בטיפולי פוריות. עברתי שאיבה בחודש אוגוסט ובגלל גירוי יתר לא בוצעה החזרה. עכשיו לקראת החזרת מוקפא.
במעקב זקיקים :
15/10 - רירית 6.5 מ"מ (יום 7 למחזור)
18/10 - רירית 4 מ"מ
24/10 - רירית 6.6 מ"מ
28/10 - רירית 4.5 מ"מ
31/10 - רירית 4.3 מ"מ.
E2 - עולה וכרגע עומד על 1850, יש זקיקים קטנים בשתי השחלות, אני עם אסטרופם.
פרוגסטרון 0.8
איך יכולה להיות שהרירית עולה ויורדת?
בכל המעקבים הקודמיים הרירית שלי תמיד הייתה מעל 10 מ"מ, האם יכול להיות שאסטרופם במקום לעזור פוגע ומוריד את הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי יהיה צורך להתחיל במעגל טיפולי חדש,היות ורירית הרחם תקועה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים על בסיס הורמונלי
מאיה01/11/2018קודם כל תודה על המענה, אז גם הרופא שלי החליט להמתין למחזור הבא.
הרופא שלי אמר שייתכן ואני לא מגיבה טוב לאסטררופם והחליט ללכת על פרוטוקול כמו לשאיבה אבל עם מינון נמוך מאוד של מנורפור, מעקב זקיקים ולקראת הביוץ מתן אוביטרל ואז ההחזרה של קפואים (בלסטו)
1. האם זה מקובל פרוטוקול כזה, או שעדיף על בסיס טבעי?
2. מתי אמורים להתחיל עם תמיכה של פרוגסטרון? האם 36 שעות אחרי הזריקה, או לפני? כי ראיתי שאמרת שעדיף חשיפה של הגוף לפרוגסטרון יום קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פרופ` דוד בידר01/11/20181.הדבר מקובל
2.את התמיכה נותנים שלוש ימים אחרי אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)