התגלה אצלי אוראופלסמה אורילטקום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התגלה אצלי אוראופלסמה אורילטקום
    דפנה
    31/10/2018

שלום רב,

אני לאחר בדיקת ארה, ובאמצע סבב שמתחיל טבעי ו שעתיד להיות מעורב בו כנראה אורגלוטרן ומנופור (שחזור פרוטוקול הארה). הריתי לפני שנתיים באמצעות הפריה.

התגלה אצלי אוראופלסמה אורילטקום לפני שלושה חודשים. לקחתי אזניל 250 פעמיים ביום 3 ימים ולא עבר, לאחר מכן אזניל 250 פעמיים ביום 5 ימים, ועדיין לא עבר.
    הטיפול ניתן בהתייעצות עם רופא עור ומחלות מין. לבעלי נראה שעבר כבר בטיפול הראשון.

רופא הפוריות שלי לא מוטרד מזה ואמר לא לטפל אך אני מוטרדת מכל מה שקראתי באינטרנט. אציין שאין לי תסמינים.

קראתי שניתן לקחת דוקסילין כדי לטפל. מחר נפגשת שוב עם רופא העור ומחלות המין.

האם אני יכולה לקחת דוקסילין בשילוב עם מונפור, אורגלוטרן, אוביטרל - וגם לוקחת אספירין כבר 3 חודשים - גם לעניין יעילות הטיפול וגם לעניין האפשרות להכנס להריון מהחזרת מוקפא? אני מעריכה שייקח לפחות עוד שבוע ואף יותר להחזרה. אם לא, מה אוכל לקחת?

אשמח מאוד לעזרתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

דפנה
    31/10/2018

בפורום מחלות זיהומיות הוצע לי לקחת אופלוקסצין לשבוע. אני עתידה לבצע החזרה בעוד שבוע-שבוע וחצי. האם זה תקין שאתחיל טיפול כזה ממחר לשבוע ואסיים ממש בסמוך להחזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוראופלסמה

פרופ` דוד בידר
    31/10/2018

קודם כל אני קורה לאחרונה על עניין הארה.
    הדבר אינו יעיל ומציע לכן להפסיק אם כל דבר חדש שמישהוא מציע ונותן הרגשה שזה מועיל.
    לעניין החיידק אני בדיעה של הרופא שלך ולא הייתי מטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו