מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רופאים נכבדים שבוע 40.1 מיואשתתלינוי03/11/2018
אני בהריון אחרי קייסרי,
מתוכננת ללידה רגילה,בנתיים בשבוע 40.1 עם מחיקה של 60%-70% אחוז,פתיחה של קצה אצבע,
מאודד פוחדתת מקייסרי נוסף רוצה לחוות חוייה של לידה רגילה,יודעת שאין דרכים יותר מידיי כדי לזרז,
בבית חןלים שאני שם לא נותנים פיטוצין במינון נמוך,
רק בלון בשבוע 41.3 שמפחדת להגיע לבלון שיעשה רק פתיחה בלי צירים משלי ואז אין מה לעשות ישר ניתןח,מה יש לכם להמליץ לי?מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
פרופ` דוד בידר04/11/2018לחכות עוד קמעה בסבלנות, אם בחרת בלידה רגילה ולחכות להתפתחות בסמן הלידה הפעילה.
אני המלצתי לעשות ניתוח כבר בשבוע 38.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ותודה על התגובה
לינוי04/11/2018למה לעשות קייסרי בשבוע 38?
כל הרופאים נתנו לי סיכויי גדול ללדת לידה רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר מדוע קיסרי?
שירי04/11/2018תגובה לפרופ בידר
פרופ בידר, גם אני באותו מצב וחוות דעת של 2 רופאים שאחד יותר ליווה אותי בהריון היא ללכת ללידה רגילה לאחר קיסרי 1 כאשר אין שום סיבה ללכת לקיסרי. אז למה רצויי קיסרי? כמובן שעם יש התפתחויות בחדר לידה מסיימים בקיסרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי גם לי
לינוי04/11/2018הרופא נשים שלי ששמו הולך לפניו וגם הרופאים במיון אמרו להתחיל בלידה רגילה,הם ראו הרבה מקרים של לידות אחרי קייסרי,למה מההתחלה להוריד את הסיכויי ל0 שקיימים כמה אחוזים טובים להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללינוי ניתוח קיסרי
שירי04/11/2018גם אני מטופלת אצל פרופ בכיר וידוע בשמו באופן פרטי וגם מי שעשה לי את הסקירות הוא מנהל חדר לידה באחד מבתי החולים בארץ והוא מנתח בכיר ושניהם הסבירו לי אותו הדבר שהסיכוי הוא 50 אחוז קיסרי ו-50 אחוז לידה רגילה. אך ההחלטה נעשית בסוף ההריון וכאשר אין סיבה לניתוח קיסרי ניתן להתחיל בלידה רגילה וכמובן שעם יש סיבוך מסיימים את הלידה בניתוח, פיטוצין אי אפשר לקבל. ישנם רופאים שדוגלים בקיסרי חוזר למנוע סיבוכים ועקב גיל האישה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה
פרופ` דוד בידר04/11/2018עקב העובדה שזו לידה ראשונה נרתיקית. עקב גיל וניתוח קיסרי בעבר
הסיכויים רבים שיהיה ניתוח בזמן לידה פעילה, למרות שאפשר לבחור גם בלידה רגילה.
היות ויהיה לך ,לפי המצב, עוד הריון אחד בעתיד. יש סיכויים הרבה יותר טובים אם מסיימים בניתוח בשבוע המוקדם ביותר שאפשר במקום להמשיך בהריון, כבר את בשבוע 42.
הסיכויים לסיבוכים אצלך בחידה רגילה גדולים לעומת סיבוכי ניצוח שהם לא שכיחים.
אם את מבינה היטב את הפלוסים והמינוסים של כל מד את בהחלט מחליטה מה שנראה לך טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בשבוע 42😵
לינוי04/11/2018שבוע 40.2.
ואני בת 29,
הרופאים כאן נותנים תקווה ללידה רגילה,
בשבוע 41.3 הם עושים בלון ומעלים לחדר לידה.
אם חס ושלום לא יהיה התקדמות או כל דבר אחר,יכניסו לניתןח.לא מבינה למה מהתחלה לסגור עיניין של ניתוח שיש הרבה סיכויי הצלחה ללידת ויב"ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
פרופ` דוד בידר04/11/2018הייתה עוד אחת בת 49+ שכתבה דומה לך.
במקרה שלך יותר טוב לראות מה קורה בחידה רגילה ולהחליט לפי המהלך
זה שונה מהמקרה שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאא אוקיי תודה רבהה!!
לינוי04/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)