שאלות לפרופ דוד בידר הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לפרופ דוד בידר הריון
    שירי
    07/11/2018

פרופ בידר שלום, ברשותך יש לי 5 שאלות אודה לך עם תענה לי

לאחר 5 טיפולי IVF כושלים שלא הניבו הריון יש מוקפא 1 מהטיפול האחרון בלסטוציסט . מחזור טיפול זה לא הניב הריון לאחר החזרת בלסטוציסט ועובר בן 2 ימים. בפרוטוקול נשאבו 16 והופרו 14.

מה שקרה בסוף הריתי בנסיון ראשון באופן טבעי לאחר 8 חודשים שלקחתי הפסקה מטיפולים

1. האם ניתן להחזיר עובר מוקפא על בסיס טבעי ללא הורמונים ? כי נראה לי שהגוף שלי לא מגיב טוב להורמונים וזה עולם אחר להרות ללא הורמונים מבחינת הרגשת הגוף.

2. לאור כישלון בטיפולים ולאור העובדה שיש מוקפא 1 מכל הטיפולים ומיד לאחר מכן הריון טבעי מגביר את הסיכויי שאוליי מדובר בעובר טוב כרומוזומלית או שהסיכויי נמוך כי 2 שהוחזרו לא נקלטו במחזור זה.

3. מתי אפשר להחזיר מוקפא לאחר לידה בהנחה שהיא רגילה?

4. אני לפני לידה, האם זה מגביר את הסיכויי להיקלט מעובר מוקפא בהנחה שהוא תקין לאחר לידה כי הרחם עוד זוכר? או זה מגביר את הסיכויי להיקלט שוב טבעי?

5. הריתי עם רירית נמוכה 4.8 שירדה עקב הטיפולים האם יש סיכויי שתחזור לעצמה כמו לפני הטיפולים ?היית בין 7-8 מ"מ בעקבות ההריון הנוכחי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות

פרופ` דוד בידר
    07/11/2018

1.ניתן להחזיר על מחזור טבעי.
    2.אי אפשר לדעת.
    3.לאחר 3 חודשים.
    4.יש יותר סיכויים אירי לידה.
    5.הרירית תגדל אחרי הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו