כעבור כמה זמן ההשפעה של ההורמונים "מבחוץ" יפסיקו להשפיע ואפשר למדוד את אלו שהגוף מייצר?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כעבור כמה זמן ההשפעה של ההורמונים "מבחוץ" יפסיקו להשפיע ואפשר למדוד את אלו שהגוף מייצר?
    חני
    25/11/2018

לקחתי הורמונים לצורך תמיכה אתמול בערב ב 21:00 בפעם האחרונה ורוצה לבדוק מה רמת ההורמונים שלי בדם ללא ההשפעה של ההורמונים שנטלתי בתרופות, כלומר האם הגוף שלי מייצר מספיק הורמונים בעצמו (אסטדריול ופרוגסטרון) ולא צריך "עזרה" ינוספת מבחוץ
    1. מתי יש לבצע את בדיקת הדם , כעבור כמה שעות מנטילת ההורמונים בפעם האחרונה ?

נ.ב אני בשבוע 7 + יומיים, נצפה עובר עם דופק תואם שבוע 7.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן

פרופ` דוד בידר
    25/11/2018

לא מריך לבצע שום בדיקת דם. עובר עם דופק מייצר הכל לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכתמה וורודה

חני
    27/11/2018

היום, יומיים לאחר הפסקת נטילת הורמונים, הופיעה הכתמה וורודה
    שאלותיי הן:
    1.האם לחזור לקחת תמיכה?
    2. לפני 4 ימים עשיתי בדיקת א.ס נרתיקית לדופק- האם יכול להיות שההכתמה נובעת מרגישות צוואר הרחם למטמר ורק עכשיו באה לידי ביטוי?
    3. האם יש צורך ללכת לבדיקה? אם כן, מתי?

כיצד נכון לנהוג?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכתמה

פרופ` דוד בידר
    27/11/2018

1.לא צריך יותר תמיכה
    2.יכול להיות מהבדיקה.
    3.בדלב זה לא אלא אם משהוא ישתנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו