יעוץ דחוף- לא קיבלתי תשובה עדיין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף- לא קיבלתי תשובה עדיין
    ניצה
    03/12/2018

לפני החזרת עוברים מוקפאים מתרומה, נלקח אוורל 1 כל יומיים רירית 5 ולכן הרופא המליץ לשים 2 אוורל אך בגלל שבעבר גרם לכאבי ראש נעבור לפרוגינובה אך הרופא נתן 2 אלטרנטיבות 1. לעשות הפסקה שבוע להוציא מדבקה ורק אחר כך להמשיך פרוגינובה או 2. בגלל שמוטרדת שלא יהיה נזק לרירית מלקיחת האסטרוגן שבועיים בלי פרוגסטרון אז להוציא מדבקה ולשים פעמיים ביום אוטרגוסטן לחכות 3-4 ימים לווסת ואז בדיקות וכנראה פרוגינובה. השאיר את ההחלטה בידיי. מה אתם מייעצים לי לבחור? היום בערב הוצאתי מדבקה ובינתיים לא יודעת איך להמשיך. אשמח לתשובה דחופה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית

פרופ` דוד בידר
    04/12/2018

מה הסיבה לרירית הזו, האם עברת גרידה או פעולה אחרת בחלל הרחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לפרופ' בידר

ניצה
    04/12/2018

לא. בת 49 מחזור אחרון לפני 15 יום. (חלש מאוד).
    עוברים מוקפאים . איך אתה מציע לי להמשיך. הרופא פריון שלי לא החלטי ונותן לי הנחיות סותרות ומבלבלות. לא יודעת איך ממשיכים. האם בגלל האוורל שלקחתי שבועיים יום כן יום לא צריכה לקחת עכשיו אולטרגוסטן בגלל שהבנתי שלא טוב אסטרוגן בלי פרוגסטרון לרחם?
    אתמול בערב הוצאתי את המדבקה ועכשיו אני בלי טיפול.
    אשמח לשוחח איתך גם טלפונית. השארתי אתמול טלפון. תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    04/12/2018

אם לא עברת פעולות בחלל הרחם אזי הרירית צריכה להיות בסדר.
    הטיפול הנכון הוא אסטרוגן מהוסת ואחרי 10׳ימים בודקים מה קורה.
    הטיפול שקיבלת הוא לא הפרוטוקול המקובל.
    יכולה להתקשר לסיגל 035281450

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו