איכות עוברים יום 5

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איכות עוברים יום 5
    מיכל
    06/12/2018

שלום פרופסור בידר
    רוצה לגעת בנושא של עוברים יום 5
    בת 32 אי פיריון לא מוסבר..עשיתי שאיבה שאבו 5 עוברים הופרו 4 כולם באיכות מעולה החזירו טרי יום 3 ואת שלושת העוברים שנותרו הקפיאו ביום 3 הרופא סירב לגדל ליום 5 בטענה שהם יפים מאוד ואין סיבה.
    לא נקלטתי מההחזרה בוער לי להחזיר עובר יום 5 מרגיש לי שזה נכון לי! אולי העובר לא מתקדם אצלי ברחם? ואז שיחזירו יום 5 העובר ישתרש ישר?
    שמעתי גם שהזרע אחראי על ההתפתחות מיום 3 והלאה ליום 5 אולי בכל זאת יעלו על איזה בעיית זרע( בדיקת זרע שנעשתה במסגרת הקופה תקינה לחלוטין ) אבל לפעמים בכל זאת מגלים פגמים תוך כדי הפריות...
    עכשיו אני לקראת סבב נוסף האם כדאי שאבקש להפשיר עובר יום 3 ולגדלו ליום 5 ואז להחזיר?
    בבקשה בבקשה מימך תענה לי על כל שאלותיי ממש חשוב לי לקבל החלטה טובה כי הנפש שלי כבר עייפה. מה הסיכויי שברחם העובר היפה בן ה3 ימים לא ממשיך להתפתח? יש לי מן תחושה כזאת..אולי חומציות ברחם? יש סיבות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות עוברים יום 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכות

פרופ` דוד בידר
    08/12/2018

את צריכה ללכת לפי ניסיונו ודעתו של רופא המטפל ולא לתת לו עיצות איך לגדל עוברים ומתי להחזיר.
    בכל אופן אם העוברים הקפואים מופשרים תקין אין טעם לגדל ליום 5.
    יום 5 זה סיפור אחר וארוך שכתבתי עליו מספר פעמים וקיימים חילוקי דעות לעניין.
    אל תחפשי בעיות של חומציות או של זרע.
    רצוי שתטופלי כאשר יש לך ביטחון מוחלט ברופא המטפל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכות עובריםםםםםםםםםםםםםםםם

מיכל
    08/12/2018

למה אם הם מופשרים תקין אין טעם לגדל ליום 5?אשמח להבין את הקשר בין הדברים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו