מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איכות עוברים יום 5מיכל06/12/2018
שלום פרופסור בידר
רוצה לגעת בנושא של עוברים יום 5
בת 32 אי פיריון לא מוסבר..עשיתי שאיבה שאבו 5 עוברים הופרו 4 כולם באיכות מעולה החזירו טרי יום 3 ואת שלושת העוברים שנותרו הקפיאו ביום 3 הרופא סירב לגדל ליום 5 בטענה שהם יפים מאוד ואין סיבה.
לא נקלטתי מההחזרה בוער לי להחזיר עובר יום 5 מרגיש לי שזה נכון לי! אולי העובר לא מתקדם אצלי ברחם? ואז שיחזירו יום 5 העובר ישתרש ישר?
שמעתי גם שהזרע אחראי על ההתפתחות מיום 3 והלאה ליום 5 אולי בכל זאת יעלו על איזה בעיית זרע( בדיקת זרע שנעשתה במסגרת הקופה תקינה לחלוטין ) אבל לפעמים בכל זאת מגלים פגמים תוך כדי הפריות...
עכשיו אני לקראת סבב נוסף האם כדאי שאבקש להפשיר עובר יום 3 ולגדלו ליום 5 ואז להחזיר?
בבקשה בבקשה מימך תענה לי על כל שאלותיי ממש חשוב לי לקבל החלטה טובה כי הנפש שלי כבר עייפה. מה הסיכויי שברחם העובר היפה בן ה3 ימים לא ממשיך להתפתח? יש לי מן תחושה כזאת..אולי חומציות ברחם? יש סיבות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות
פרופ` דוד בידר08/12/2018את צריכה ללכת לפי ניסיונו ודעתו של רופא המטפל ולא לתת לו עיצות איך לגדל עוברים ומתי להחזיר.
בכל אופן אם העוברים הקפואים מופשרים תקין אין טעם לגדל ליום 5.
יום 5 זה סיפור אחר וארוך שכתבתי עליו מספר פעמים וקיימים חילוקי דעות לעניין.
אל תחפשי בעיות של חומציות או של זרע.
רצוי שתטופלי כאשר יש לך ביטחון מוחלט ברופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות עובריםםםםםםםםםםםםםםםם
מיכל08/12/2018למה אם הם מופשרים תקין אין טעם לגדל ליום 5?אשמח להבין את הקשר בין הדברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)