שאלות לפרופ בידר תנועות עובר בשבוע מתקדם ועוד שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לפרופ בידר תנועות עובר בשבוע מתקדם ועוד שאלה
    גלית
    07/12/2018

פרופסור בידר שלום יש לי 2 שאלות ברשותך

1. שבוע 36 להריון עד עכשיו הרגשתי תנועות עובר כל הזמן כולל בלילות ועשין כבר פחות וגם לא בלילות רק שאני אוכלת שוקולד היא מתעוררת ובועטת מאוד חזק . מדוע תנועות עובר נחלשות בשבוע זה ?

2. בשבוע כמעט 33 הייתי חשופה לתינוקת בת 5 ימים שנדבקה בבית החולים באבעבועות רוח והמקרה דווח למשרד הבריאות . לפי הבנתי היה לי שהייתי קטנה ועברתי לפני 8 שנים חיסון בארצות הברית של אבעבועות שחורות אך בשיחה עם משרד הבריאות נאמר לי שאין מצב שזה חיסון לאבעבועות שחורות אלא חיסון של אבעבועות רוח . האם במידה ולא נדבקתי אז אין סכנה כבר לעובר ואני נחשבת מחוסנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות

פרופ` דוד בידר
    07/12/2018

1.העובר גדל ופחות יש מקום ולכן פחות תרגישי תנועות אך לרוב כל יום יש לו את התנועות שלו שאת צריכה להרגיש.
    2.את מחוסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ בידר הערכת משקל עובר

גלית
    07/12/2018

פרופ בידר תודה על תגובתך

כפי שכתבתי אני בשבוע 36 בדיוק ואין טעות בחישוב עוד שבוע מתחילה חודש 9 והבטן נראית קטנה יחסית אך לפני שבועיים העובר היה כמעט 2300 אחוזון 59 למרות שיש הרבה טעויות בהערכות משקל ידוע לי שהבטן צריכה היתה לתת תנופה כבר בשלב הזה האם זה מראה על תינוקר שיולד במשקל נמוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל

פרופ` דוד בידר
    08/12/2018

כבר כתבתי בעבר שיציאת בטן קדימה זה לא מדד לגודל עובר כי חלק מה רחמים קרובים יותר לגב וחלק יותר קדימה.
    מה שקובע זוהי בדיקת האולטרה סאונד ולפי מה שכתבת הכל בסדר והעובר יולד במשקל תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו