מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מי שפיר תאומים אודה לעזרתכםיעל07/12/2018
היי, בת 39
הריון תאומים אצל פונדאית בגאורגיה שבוע 16 אחרי 3 שנים קשות של טיפולים.
בביית שני ילדים מהריונות טבעיים.
שקיפות וסקירה ראשונה תקינות ברוך השם.
צריכה להחליט השבוע אם עושים מי שפיר (מדקר דר ישראל הנדלר).
או nipt.
חוששת לסכן ההריון וחוששת גם מילד לא בריא.
פרופסורים ,אפשר בבקשה את דעתכם המלומדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר08/12/2018ההחלטה צריכה להיות שלך, או לפי דעת הרופא המטפל.
כמובן שאנו רוצים לבצע הכל כדי שלא תהיינה תלונות בעתיד אך אם כל הבדיקות תקינות עד כה אפשר ללכת על בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר תאומים אודה לעזרתכם
יעל08/12/2018תודה פרופ בידר אני מאוד מעריכה את תשובתך הכנה. ותשובותך הכנות בפורום.
הרופא אומר שיש סיכוי 1 ל 60 לממצא לא תקין במי שפיר למרות שכל הבדיקות תקינות ו1 ל300 להפלה.
אני כמובן אשמח לבצע רק את בדיקת הדם אך האם באמת הסיכוי לפגם אן פיגור ככ גבוה גם לאחר דם? תוכל בבקשה להסביר לי קצת על הסיכון ומה הוא אומר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר
פרופ` דוד בידר08/12/2018מי שאמר לל שיש בעיה 1 ל 60 מבלבל את המוח.
אולי רוצה לעשות לך מי שפיר .
תרומת ביציות היא מבחורות צעירות שלרוב לא צריכה להיות בעיה ,ואם יש ניתן לגלות גם באולטרה סאונד.
אם כל הבדיקות תקינות, כולל שקיפות וסקירת מערכות לא היית מבצע מי שפיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר תאומים אודה לעזרתכם
יעל08/12/2018מתנצלת אם לא הייתי ברורה.כתבתי פונדקאות...ולא ציינתי תרומה אני בת 39 והבייצית שלי וזרע של בעלי.תוכל להשיב לי ולהסביר לי על סמך נתון זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתון
פרופ` דוד בידר08/12/2018אם גיל הביציות הוא 39 אזי , גם כאן אם הכל תקין, כולל בדיקת דם לתסמונת דאון , אין בהכרח צורך במי שפיר, למרות שזאת הייתה בעבר ההמלצה שלנו.
בכל אופן את צריכה להחליט בשיחה עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)