שאלה לפרופ בידר שלילת בעיה במבנה הרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ בידר שלילת בעיה במבנה הרחם
    לירז
    08/12/2018

פרופ בידר שלום

בת 42.5 שבוע 37 הריון טבעי ובעבר שאלתי אותך לגבי כשלונות IVF והשגת הריון טבעי לבסוף וציינת שזה קשור לביציות.

בהריון הקודם שלי שהיה גם טבעי בגיל בגיל 36 שרד לאחר לקיחת קלקסן 40 מאחר ובדיקות קרישה לא יצאו טובות וזה נבדק וזאת בעקבות 5 הריונות כימיים עשיתי בירור מקיף ורק בעיית קרישה מצאו . צילום רחם והיסטרוסקופיה אבחנתית הראו שמבנה הרחם תקין.

בהריון הקודם הייתי תחת הפלה מאיימת וסיכון גבוה ביותר ללידה מוקדמת עקב דימום רב משבוע 5 לפני שראו דופק עד שבוע 37 שילדתי שלא היה הסבר לאף רופא מה קרה ומהיכן הדימום בדקו אותי פרופסורים בכירים וכולם לא ידעו וחשבו שזה יתברר בלידה שגם בסוף לא ידעו מה מקור הדימום כי השלייה צאה מושלמת בנתיחה לאחר לידה.

חשבתי שבבגלל הריונות כימיים והריון כזה קשה יש לי בעייה ריחמית להחזיק הריונות.

בהריון הזה הכל היה הפוך הריון תקין ללא כאבים בכלל ללא צירים וצוואר תקין.

יש לי מוקפאים אז האם אתה חושב שההריון הקודם זה מקרה אקראי ושבגלל שהיה לי הריון תקין הפעם ואם אשרוד עד 39-40 ולא היה סיכון ללידה מוקדמת זה שולל את המחשבה שיש לי בעייה להחזיק הריון והכל בסדר מבחינת מבנה הרחם ואני יכולה להחזיר את המוקפאים לרחם שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחם

פרופ` דוד בידר
    08/12/2018

אין לך שום בעיה ברחם ואת יכולה להחזיר את המוקפאים.
    אם יקחט ההריון יהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו