לחוצה ומבקשת מענה -קצת ארוך מה שרשמתי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לחוצה ומבקשת מענה -קצת ארוך מה שרשמתי
    בר
    12/12/2018

עברתי גרידה לפני 5 שבועות . לפני שבועיים וחצי עשיתי ביופסיה בצואר הרחם כדי לבדוק שהכל תקין ואז במשך כמה ימים היה לי דימום עם כאבים כמו ביוץ . שלשום התחילו לי גירודים וכאבים ברתיק ובפות ואתמול התחיל לי דימום כמו מחזור ויש לי כאבים בגב תחתון אבל אין לי כאבי מחזור ועכשיו אני מודאגת ולא מבינה אם אני במחזור או שחס וחלילה זה דימום מבעיה רצינית. העניין הוא שבגלל שעברתי ביופסיה והיו לי כמה ימים כאבים אני לא יודעת אם זה מהביופסיה או שהיה לי ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט יתכן שמדובר במחזור

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/12/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מודאגת בבקשה תעזור לי

בי
    12/12/2018

יש לי וירוס הפפילומה זן 16 וקראתי שזה גם יכול להיות סימנים של סרטן הפות בגלל זה אני דואגת- יש לי דימומים כמו מחזור. גרד בנרתיק ובחוץ. כאבים קצת - חשוב לי לציין שהתחלתי לקחת אגיסטן ואני מרגישה קצת הקלה.

האם עדין נראה לך שיש סיכוי שהדימום הוא מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביר להניח

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/12/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו