שאלות לגבי התנהלות לידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי התנהלות לידה
    גלית
    22/12/2018

פרופ שלום יש לי 2 שאלות

1. עד איזה שבוע ניתן למשוך הריון 40 או 42 בהנחה שהכל תקין?

2. אודה להסבר איך מתנהלת לידה לידה רגילה עם פוקעים מי שפיר או בלון איך בדיוק מתבצעת לידה? וזאת בהנחה שאסור לתת פיטוצין. פקיעת מי שפיר ובלון גם מזרז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי התנהלות לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות

פרופ` דוד בידר
    23/12/2018

1.מחכים עד שבוע 42 מלא ואז מחליטים מה לעשות.
    2. לידה רגילה מתחילה עם צירים או ירידת מים.
    אם רוצים לילד יש שיטות כמו שציינת וזה לפי החלטת הרופא בבית החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי-עונה מנסיון לפני חודש וחצי ילדתי

לינוי
    25/12/2018

אני הייתי בשבוע 41.3 ובבית חולים בו ילדתי לא היו מוכנים שאסחוב יותר,כי זה הריון ivf לטענתם-למרות שלא ברור לי מה הקשר.בכ'א הצליחו להפחיד אותי ועשו לי בלון(גם לי אסור פיטוצין-אחרי קייסרי) .
    מרגע החדרת הבלון היה קצת לחץ ולאחר מכן התחילו צירים שפסקו ואז שלחתי את בעלי להביא לי משאבה חשמלית מיד שרה על מנת לייצר צירים ושהבלון יהיה יעיל,וכך היה הבלון עשתה פתיחה של 3.5 והמשאבה צירים!!!לא האמנתייי כי אפילו צירצור לא היה לי!!
    עליתי לחדר לידה ולא הפסקתי עם המשאבה המשאבה גרמה לצירים חזקים שהובילו לפתיחה של 10!!בלי המשאבה לא היו לי צירים ואם היו אז מרוחקים ולא אפקטיביים לכן ממליצה בחום לקחת איתך במידה ותצטרכי בלון,משאבה חשמלית כי היא זו שגרמה לי להתפתחןת של לידה.בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו