השגת הריון עם רירית נמוכה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השגת הריון עם רירית נמוכה
    ליאת
    13/01/2019

פרופ שלום

2 לידות תקינות שאת מהן לפני שבועיים נקלטתי עם רירית מאוד נמוכה בהריונות 4.5 ורירית 7-8 מ"מ לא נקלטתי אף פעם.

האם זה אקראי שנקלטתי פעמיים עם רירית כל כך נמוכה כי אני יודעת שרירית אופטימלית היא 7 מ"מ אבל לא הושג אצלי הריונות עם רירית בין 7 ל-9 מ"מ רק עם רירית נמוכה או שיש לי עדיין סיכויי שוב להיקלט עם רירית נמוכה? הרירית היא תלת שיכבתית

אציין שההריון האחרון עם רירית 4.5 עבר מצויין עד שבוע 40 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השגת הריון עם רירית נמוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המקרה שלך הנו בבחינת חריג,היות וסיכויי ההשתרשות ברירית מעבר ל-7 מ״מ הנם טובים יותר ,כך שההיריון שלך הנו אקראי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/01/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ אשכנזי רירית נמוכה

ליאת
    15/01/2019

פרופ אשכנזי תודה על תגובתך

האם בהריון הבא יש לי סיכויי להיקלט עם רירית נמוכה שוב כמו שנקלטתי פעמיים ? ההריונות עוברים מצויין עם רירית נמוכה אני פשוט לא נקלטת עם רירית גבוהה מסיבה כל שהיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכוי תמיד קיים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/01/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו