כדורי מדרול מערכת חיסון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כדורי מדרול מערכת חיסון
    מיכל
    15/01/2019

שלום פרופסור בידר..
    לפני חודשיים עשיתי שאיבה..נתנו לי כדורי מדרול למשך 6 ימים 2 כדורים בוקר 2 כדורים בערב..הבנתי שכדור זה מוריד את מערכת החיסון כדי שהעובר לא ידחה..לא אהבתי את הרעיון..כי חשוב שתהיה מערכת חיסונית חזקה. אחרי כמה זמן ההשפעה של הכדורים על מערכת החיסון עוברת מהרגע שסיימתי לקחת את הכדורים ? ומערכת החיסון חוזרת לעצמה..לכמה זמן הכדורים האלה משפיעים..
    שאלה נוספת גדל לי פצע בתוך הפה חודש אחרי הכדורים האלה שעבר והשאיר צלקת... בחיים לא היו לי פצעים בפה האם יש קשר???
    אודה לך אם תענה לי על שאלותיי בצורה מובנת כמו תמידדד
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי מדרול מערכת חיסון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרול

פרופ` דוד בידר
    16/01/2019

אין דבר כזה להוריד מערכת חיסונית כדי שהעובר יקלט,
    יכול להיות קשר אך הפצע חולף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרוללללללללל מערכת חיסוןןןןוןוו

מיכל
    16/01/2019

אז מה פיספסתי? למה נתנו לי את המדרול?
    מה תפקידו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרול

פרופ` דוד בידר
    17/01/2019

זה סוג של סטרואידים.הסטרואידים ניתנים במגוון רחב דל מחלות בעיקר מחלות אאוטואימוניות, כלומר נוגדנים שתוקפים את הגוף עצמו.
    הרופא שלח חושב שזה יעזור במשהוא לקליטה , וכמובן שאין דבר כזה אך כך חושב מי מטפל בך ואין סוף להמצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו